Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ben bu kızı çözemedim bi takviye ediniz lütfen :D

Ben bu kızı çözemedim bi takviye ediniz lütfen :D
0
113

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaslar hoslandıgım bi kız vardı arastırdım buldum ekledim konustum dedimki böyle böyle ben senden hoslandım oda benden hoslanmıs cıkmaya basladık ertesi gün bulustuk hersey güzel fakat su konuda garip can sıkıntısı cektim yanında kız arkadası ve onun sevgiliside vardı bizde öyle alt yanlamasına lakin arkadaşça degilscesine yürüyordukk onlar kolkola el ele giriyorlar görüyorum onları acaba diyorum kızın elini tutsam koluma alsammı diyorum icimden ama sonra dedim ilk gün bosver neyse parka gectik oturduk banklara onlar birazcık uzaga gittiler basbasa kaldık böylece sohbet muhabbet ettik eli üsüyordu elini istedim vermedi yok dedi (biraz utangac göz göze bakamıyor) bende tamam dedim sonradan dayanamadım elini tuttum ısıttım ve daha sonra kolumu omzuna attım öyle durduk eve geldim kız faceden yazmamıs baktım soguk davranmalar felan hic sıcak kanlılık yok sonra konusmaya basladık sen arkadaşça birisin dedi bende nasıl yani dedim ne yönden dedim oda birincil günden bu dek sey yasamak tuhaf geldi dedi simdi ben ne yapmalıyım bi yardım edermisiniz lütfen ve kız dünden beri hala soguk mesaj atmasam atmıyor attıgım yanıt görüldü lakin cevap vermiyor felan filan inter milan eee yardımlarınızı bekliyorum simdididen tesekkürler

858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt