Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ben çekiLiyorum.. Hayat... Ziyade oLsun Sana...

Ben çekiLiyorum.. Hayat... Ziyade oLsun Sana...
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ben çekiLiyorum Hayat Ziyade oLsun Sana 1549076047 1549076047 bencekiliyorumhayatziyadeolsunsana5c550653efd0abencekiliyorumhayatziyadeolsunsana5c550653efd0a http:img55imageshackusimg551748mydaydreambyinominatuspk1 Kaçıncı yanılışım bu ! Bir tekneye atlayıp da denizin , o en erişilmezin ortasında kaçıncı yalnız bırakılışım ! Gücüm yok Taakatim değil alıp da elime kürekleri çekecek Çekip de kürekleri geri dönecek ! Böyle acınacak halde , böyle yalnız , böyle ıssız Kaldım daha önce de evet ve ama bu hani tamda tamam derken bir kere daha işte ! Heveslerim , umutlarım , bütün mutluluklarım alındı tekrar ellerimden Çalan kim ! Kapıp kaçan kim Koşsanıza peşinden , yakalasanıza ! Kaybettim ruhumu , hükümsüzdür yazdım yüreğime kalın puntolarla , görüdünüz mü Düşününce şimdi nasıl da kuvvet geliyor , yaşam boyu süreceğini bildiğim o mahkeme kapısından girmek içeri Hakkımı aramaya kalkmak hiç bitmeyecek bir kitabın ön sözü olarak kalmak olacak , biliyorum ! Önsöz okunacak , sırası geçecek lakin kitap hiç bitmeyecek ! Biliyorum Yaşadım çünkü ! O antre paragrafındaki en afilli tümce oldum daha öncede Anlayarak okumak , okuduğunu kavramak öğretildi bana , girdiğim tüm türkçe derslerinde Ahhh çocukluğum Ahhh kanayan dizlerim Fasülyedenmiş verdiğin acı , yüreğim kanıyor artık , Bilir misiniz acısını Hepiniz mi kaçırdınız dersleri söyleyin ! Her Zaman birlikte mi kaçtınız okuldan anlatın ! Nerdeydi aklım Iri bir sınıfın içinde , kahverengi bir sıranın üstünde , dev gibi bir yalnızlıkla oturuyorken kimdi gözlerimi kapatan , görmeyeyim diye daha en başından en sonunu ! Toplayıp da gücümü atabilseydim üstümdeki o karabasanı , görebilirdim şimdiki bu özgün yalnızlık senfonisinin ilk parçalarının yapa boza nasıl bitirmeye başlandığını taa o zamanlar Uzun cümlelerden sıkıldım ! İçerimdeki sızıyı topluluk kelimeler eylemleriyle çoğaltmaktan yoruldum ! İçinden çıkamadığım bu kuyudan , çıkmak için kuvvet aldığım her elin terkinden usandım ! Demiş ya kim dediyse işte ; Herkes Hakettiğini Yaşar Ağzımın payını aldım Hakkımı da Mavi ütopyalarım iç ceplerimde Ben çekiliyorum Yaşam Ziyade olsun sana ! ​  

858,496Konular
982,386Mesajlar
30,223Kullanıcılar
metocdametocSon üye
Üst Alt