Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

'Ben Dilenci miyim?' Diyen Palyaço Kendisiyle Fotoğraf Çektirenleri Tehdit Etti

'Ben Dilenci miyim?' Diyen Palyaço Kendisiyle Fotoğraf Çektirenleri Tehdit Etti
0
37

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-7991f217b436b6b6df2c22094c3e7b0dbca129c0.jpg

İstanbul Taksim'de palyaço kılığına girerek yerli ve yabancı turistlerle özçekim yapan kişi kendisine verilen parayı az buldu. Bunun üzerine turistleri tehdit eden şahıs, polis ve zabıta takımları tarafından gözaltına alındı.

Taksim Meydanı'nda palyaço kılığında dolaşan bir şahıs, kendisiyle özçekim yapmak isteyen turistlerden 20 lira istedi.

Çekim yaptığı turistlerden biri 20 lira vermek istemeyince şahıs turisti tehdit etti.

Şikayet üzerine olay yerine gelen polis ve zabıta grupları şahsı gözaltına aldı. Emniyete götürülen şahıs, "Kabahatler Kanunu'na muhalefet" cürmünden idari para cezası kesilerek hür bırakıldı

'Kalabalık olmasaydı sizi bırakmazdım... '

Palyaço ile fotoğraf çekilen bir vatandaş, "20 lira istedi, bizde 5 lira verdik. Dilenciye para mı veriyorsunuz dedi bize. Alırsan 10 lira al işine devam et dedik. 'Şu an kalabalık olmasaydı bırakmazdım sizi' dedi ve kızarak gitti" dedi.

858,498Konular
982,028Mesajlar
30,009Kullanıcılar
hshahzjxhstzSon üye
Üst Alt