Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ben evli bir adamım

Ben evli bir adamım
0
104

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Adam akşamdan kalma buyuk bir baş ağrısıyla uyanmış zorlukla gozlerini acarak, yatağından doğrularak şoyle bir etrafına bakmış komodinin ustunde bir bardak su ve iki aspirin duruyor yatağın ayakucundaki sandalyede elbiseleri utulenmiş durumda aspirinleri icerken komodindeki not dikkatini cekmiş

sevgilim, gunaydın kahvaltın mutfakta ben alışverişe gidiyorum erken donerim seni cok seviyorum

kalkıp giyinmiş ve mutfağa gitmiş bakmış oğlu kahvaltı ediyor ve kendi servisi ve gazeteleride masanın ustunde duruyormuş oturmuş, kahvaltısına başlamış ve oğluna sormuş
evlat dun gece neler oldu biliyor musun?
oğlu; dun gece sarhoş olarak eve geldiğinde saat ucu geciyordu once koridordaki sandalyeyi devirdin ve ardından kustun, daha sonrada yuzunu odanın kapısına carptın ve bir gozun morardı

adam şaşırmış vaziyette: anlayamadım neden o zaman her şey temiz, kahvaltı hazır ve gazetelerim alınmış?
Cocuk:
onu mu soruyorsun? annem seni surukleyerek yatak odasına goturup, ustunu değiştirmeye calıştığında ;

bayan, beni yanlız bırakın BEN EVLİ BİR ADAMIMdedinimagesbenevlibiradamim5ad745908f23bpng

858,477Konular
981,291Mesajlar
29,560Kullanıcılar
xanzalSon üye
Üst Alt