Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ben Fero'nun sahne fiyatı dudak uçuklattı

Ben Fero'nun sahne fiyatı dudak uçuklattı
0
121

yasuo

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
ben_feronun_sahne_fiyati_dudak_ucuklatti_1562823724_5325.jpg

Son zamanların müzik listelerini sallayan ismi en Fero'nun sahne fiyatını duyanlar şok oldu.

Demet Akalın şarkısıyla müzik listelerine damga vuran Ben Fero sahne fiyatını 6'ya katladığı öğrenildi. 28 yaşındaki rapçi, son şarkısının klibinde Demet Akalın ve Pascal Nouma da yer almıştı. Ben Fero'nun klibi kısa süre içerinde milyonlarca kez izlenmeye ulaştı. Bu başarı ise genç şarkıcının sahne fiyatına yansıdı.

FOetW_1562823716_591.jpg

Ben Fero sahne fiyatını bir anda 120 bin TL'ye yükseltti. Geçtiğimiz sene konser başına 20 bin TL alan Fero, bir sene geçmeden kazancını 6'ya katlamış oldu.

Similar threads

Son devirlerin müzik listelerini sallayan ismi en Fero'nun sahne fiyatını duyanlar şok oldu. Demet Akalın müziğiyle müzik listelerine damga vuran Ben Fero sahne fiyatını 6'ya katladığı öğrenildi. 28 yaşındaki rapçi, son müziğinin klibinde Demet Akalın ve Pascal Nouma da taraf almıştı. Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yürüttüğü Barış Pınarı Harekatı’na bir destek de rapçi Ben Fero’dan geldi. Rap müzik şarkıcısı Ben Fero, Antalya'nın Alanya ilçesinde sevenlerinin karşısına çıktı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan şarkıcı sevenlerine eğlenceli anlar yaşatırken sahneye çıktığı ilk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
ABD'li rapçi Young Dolph, Tennessee'deki bir kurabiye dükkanında alışveriş yaparken silahlı saldırıya uğradı. 36 yaşındaki rapçi, 'Orman Kanunları' albümüyle büyük çıkış yapan Ben Fero'nun da ilham aldığı rapçiler arasındaydı... Kaynak: https://www.ntv.com.tr/galeri/yasam/y... Asıl adı Adolph...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Geride bıraktığımız sene popüler rap sanatçılarının şarkılarından dolayı mahkemede yargılandığına şahit olmuştuk. Kliplerinde ve sözlerinde gösterdiklerinden dolayı soruşturma açılan rapçilerden bazıları bu sebepten dolayı hapis bile yatmıştı. Şüphesiz bu rap sanatçıları arasında bu konuda en...
Cevaplar
0
Görüntüleme
257
Burcu Güneş Biyografisi Resimleri Burcu Güneş Biyografisi, Burcu Güneş Hakkında Veri Ekranların sevilen seslerinden Burcu Güneş'in hayatı hakkında fakat ayrıntılı bilgiler ve birbirinden güzel resimleri aşağı fakat yazımızda meleklerburcugunesbiyografisiresimleri5c5678482bee3alt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
858,505Konular
982,712Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt