Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ben gidersem o gelir

Ben gidersem o gelir
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ben gidersem o kazanç Dün sabahtan şehitlikte yatan Yarbay eşini ziyaret eden Firdevs Yılmaz büyük oğlu Doğukan’ın doğduğu güne ait anısını anlattı: Hakkari’de doğum yaptığım gün, yan odada yaralı bir terörist yatıyordu Eşim, Doğukan’ı kaldırıp teröriste gösterirken, ’Bu ülkeyi böldürtmeyiz İşte, ben gidersem arkamdan bu büyüyüp asker olacak Sizinki yol yok’ dedi Arial, Helvetica, sansserifTERÖRİSTE MESAJ 1548932362 1548932362 bengidersemogelir5c52d510e140ebengidersemogelir5c52d510e140e http:wwwhurriyetcomtrnewsimages1369765 Hakkari’de doğduğu için ona Doğukan adını verdik Doğum yaptığım gün, yan odada yaralı olarak ele geçirilen bir terörist yatıyordu Eşim, Doğukan’ı kaldırıp teröriste gösterirken, ’Bu ülkeyi böldürtmeyiz İşte, ben gidersem arkamdan bu büyüyüp asker olacak Sizinki yol yok Olur Ya bu yaralanma senin için kurtuluş olur’ dedi Oğlum, Hava Harp Okulu’na girmeyi arzuluyordu Babasının bıraktığı yerden askerliğe, onun ilkeleriyle devam edecek Oğullarımız Doğukan ve Batıkan onu yaşatacak, onlar da birer Alim Yılmaz olarak ülkelerine hizmet edecekler AĞLAMAZDI Askeri şehit hafıza Alim, hep yutkunur, bizim yanımızda kuşkusuz gözyaşı dökmezdi Onun sigara içişinden, yutkunuşundan ne düşündüğünü mükemmel anlardım Her şehit töreninden daha sonra çocuklarına ve bana ’şehit olursam sakın ağlamayın, sakın hainleri sevindirmeyin’ diyordu Allah, o an sabrını veriyor Ağlamadım, ağlayanları teselli ettim Bundan Böyle, Bilgin’imle burada baş başayım Onun sevdiği türküleri söyler, onun için ağıtlarımı yakarım Eşime söz verdiğim için ağlamadım ÇOCUKLARA BEN SÖYLEDİM 1548932362 1548932362 bengidersemogelir5c52d5113acfabengidersemogelir5c52d5113acfa http:wwwhurriyetcomtrnewsimages1369766 İl Jandarma Komutanımızın bulunduğu aracın hedef alındığı söylenince derhal hastaneye gittim Komutanla benzer araçta olduklarını biliyordum O anda eşimin şehit mi, yaralı mı olduğunu bilmiyordum Bana da kimse gözüme bakıp bir şey söyleyemedi Eşim ve bir erimizin cenazesi geldi Çocuklarımın babasının şehit olduğu haberini benden duymalarını istiyordum Eve gidince, asker eşleri çocuklarımın yanındaydı Bize ’şehit oldu’ diyemiyorlardı Çocuklarım da babalarının yaralı olduğunu sanıyorlardı Doğukan ve Batıkan, ’anne geçmiş olsun’ dediklerinde, ben de ’keşke sizlere geçmiş olsun diyebilsem Başımız sağolsun çocuklar Artık siz şehit oğlusunuz’ dedimVATAN SAĞOLSUN Yılmaz, aynı zamanda aile dostu olan eşinin bir silah arkadaşına, Çocuklarım olmasa; ben Bilgin’in arkasında yaşayamazdım Kafama sıkardım lakin, çocuklarım ve vatanım için inatla yaşayacağım Vatan sağolsun Vatan için iki oğlum, iki askerim daha vardedi