Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ben gidiyorum

Ben gidiyorum
0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Ben gidiyorum Çılgın bir aşk üçgeni bu Senin haberin olmasada deliriyorum Üstelik çemberin de haricen, Yani üçgenin, sana en uzakta olan noktasında Bu kadar yeter! Senin haberin olmasada, ben biliyorum Bu dek yeter! Ben dayanamayıp, gitmekten korkuyorum Korkutucu bir tutkuymuş değil mi? Hiç belirlenmiş etmesem de, saklasam da, Korkutuyorum Korkuttukça, bende daha bir korkuyorum Bu değin yeter! Ben gidiyorum alinti  

Similar threads

Ben senden yavaş,yavaş gidiyorum Seni her bitirişimde Nefesim kesiliyor Sen tükendikçe bende Gözlerim karanlıklara bakıyor Gidişinin mevsiminde Ortalık yaz bende kış başlıyor Sen gelsen bile Ben dönmem Sen sevmeye karar versen bile Ben bu yüreği bir daha kanatmam Senin gelişini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Ben bundan böyle gidiyorum Sana sıkıca sarılmak istiyordum Ah bir görsem, bitirsem içimdeki özlemini bu kadar şiddet gelmeyecekti senden, sevginden caymak Nasıl olsa alışkınım ya seni görmemeye, galiba böyle de başarabilirim Neler kâğıda dökmek istiyorum sana bir bilsen, tek yapabildigim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Tekin olmaz buralar bu vakitten daha sonra Gün ağır ağır batarken , Seni izliyorum Gürültüsüz Halsiz Küs Hatta ; Sevgiye muhtaç,sevmeye hazır! Sen de her hoş şeyin Kaçınılmaz sonunu yaşıyorsun Alışkanlık olmuşsun belirlenmiş Çok az insan fark ediyor güzelliğini Çok az insan ilgileniyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Hoş kısa manalı şahane sözler Anlamlı Sözler, Manalı Sözler Yeni, Anlamlı Sözler Kısa, Anlamlı Sözler Facebook, Manalı Güzler Twitter, Anlamlı Sözler 2019, En Hoş Manalı Sözler, Yeni Manalı Sözler Her insanın yüreğinin bir uygun ışık vardır… keza de pırıl pırıl… BuIutIara yükIedim özIemimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
En Hisli Ayrılık Sözleri 2019 Bu konu; en iyi ayrılık sözleri ile ilgili bilgiler vermektedir Sevgili melekler, hayatta daima herşey istediğimizi gibi gitmez ne yazık ki Hüzünler, hayal kırıklıkları, ayrılıklar yaşayabiliriz Yaşadığımız bu duyguları da her zaman açık açık açıklama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt