ben hala yasiyorsam sebebi sensin!!!! yaşıyorsam sebebi sensin yardım etmek istiyormusun ? O süre dinle; Yaşama sevinci getir bana çokça olsun, Ivedi tükenmeyenlerinden,ihtiyacım var Bu ara hatırlamamak üzereyim mutluluğu, Unuttum sıcak bir çayın tadını, esen rüzgarın serinliğini, Hadi durma öyle ,hatıralarımı canlandır, iyi olanları! Dilerim ayaklarına serilsin bahar gözlerinde parlasın bütün yıldızlar sana hiç kimsenin duymadığı ılık bir rüzgar iyi geceler öpücüğümü getirsin sonsuza kadar Hadi çık gel bu gece düşlerime Yıldızlar salınarak yağsın üzerimize mehtap örtüp gizlesin ikimizi Sana söz olsun ki ertelerdim doğacak olan güneşi Sensiz diğer günlerime Aşk hiç ummadığın biranda kapını çalıyorsa, için ürperiyor, nefesin kesiliyor, atışların hızlanıyorsa; sakın korkma! Unutma ki ansızın gelen aşklar büyük mutluluklar getirir! Pek bir gün olsun oysa canım, Ömür denen kervanın tüm yolcuları bir bir insin geleceğin duraklarından Yalnız ikimiz gidelim bilinmez ülkelere Ve yalnız aşk olsun bizim rehberimiz Şair bensem şiirim sensin Deli bensem zincirim sensin Sarhos bensem aşkim sensin ben hala yasiyorsam sebebi sensin!!!! (özel baskı)