Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ben hep seni düşünürüm

Ben hep seni düşünürüm
0
45

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ben her zaman seni düşünürüm ben ve sen 1549070078 1549070078 benhepsenidusunurum5c54ef02daddbbenhepsenidusunurum5c54ef02daddb http:img2blogcucomimagesteltelvintriobenhepsenidusunurumpng Asktan yana söz duyunca Ben defalarca seni düsünürüm Uçsuz hayaller baştan başa Ben defalarca seni düsünürüm Yildizlar kayar yüceden Renkler siyrilir geceden Yüregim sizlar inceden Ben defalarca seni düsünürüm Aklin ucu deger hiçe Yol ararim içten içe Kainat uyur sessizce Ben daima seni düsünürüm Korkunun bittigi yerde Hoşgörü duyarim perde perde Bir kabir görsem bir yerde Ben defalarca seni düsünürüm zaman zaman sonsuza akar Meyve dökülür, dal kalkar Çiçeklere bakar bakar Ben hep seni düsünürüm Rüzgar eser ilden il'e Saglikta bitmez bu cefa Vardan öte, Yokta bile Ben her zaman seni düsünürümbenhepsenidusunurum5c54ef0343959gifalt :dancing: Dancing :dancing:benhepsenidusunurum5c54ef0343959gifalt :dancing: Dancing :dancing:özel baskı  

Similar threads

Ve ben her zaman seni sevdim SUSARAK SEVDİM Gözlerinde kendimi gördüğüm o gün inandım sana O Kadar derin öyle güzel böylece anlamlıydıkki bakışın Ömrümü istesen verirdim o lahza Dudaklarından dökülmesede kelimeler Aktı gözünden yüreğime Sesiz anların feryadındı Bakışlarında yetim bir çoçuğun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
hep içimde sakladım seni 1549069535 1549069535 hepicimdesakladimseni5c54ece350125hepicimdesakladimseni5c54ece350125 http:img300imageshackusimg3005388copyof2dp9qw6nq1gif Gürültüsüz bir geceydi Ağlıyordum Korkuyordum Gece kötüydü ,,, yaşattığı da, anlatmaya çalıştığı da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Ben hep seni nefesleniyorum basit şeyler gibisin, bayağı, gündelik yaşanan şeyler gibi, times new roman,serifsabahtan fırından alınan ekmeğin, günlük gazetenin arasına sarılmadan önce ucunun koparılması,kehribar bir tesbihin parmakların arasından kayışı gibi, times new...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Ben Seni Yaşıyorum Birtanem BEN SENİ YAŞIYORUM BİRTANEM Sensiz yaşanılacak olan bir hayata atılmaktan korkuyorumBöyle bir hayatta ayakta durabileceğimi hiç sanmıyorumSonu hiç gelmeyecek gibi görünen yaz gecelerinde sensizlik beni bitirmeyecek de ne yapacak? Seni hoşlanmak mutluluksa,ben çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
ben onu defalarca bekleyeceğim bir sevdiğim vardı kara gözlü kara saçlı şu kara bahtımdaki kararmamış beyazımdı aynı okuldaydık okula defalarca erken giderdim okul kapısında , heyecanla onun gelmesini beklerdim daha gölgesini görünce durcakmış gibi olurdu yüreğim o okula girerdi bende...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,496Konular
981,850Mesajlar
29,896Kullanıcılar
Adflkco1Son üye
Üst Alt