Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ben Her Bahar Aşık Olurum

Ben Her Bahar Aşık Olurum
0
568

Adalı

(¯´•._.• Adminasitor•._.•´¯)
Modaratör
Etkileşim
19,948
F-D Coin
124
Damarlarımda yine aşk var
Gözlerim yine bir manalı
Başladı güneşli yağmurlar
Islandı umudumun saçları

Kırılan dallar gibiyim
Ben her bahar dirilirim
Gizli bir kaynaktır içim
Kendime bir yol bulurum

Kırılan dallar gibiyim
Ben her bahar dirilirim
Gizli bir kaynaktır içim
Kendime bir yol bulurum

Ben her bahar aşık olurum
Rüzgar olur yağmur olurum
Filizlenir anılarda gururum
Taşar içimden ruhum

Taşar içimden ruhum

Damarlarımda yine aşk var
Gözlerim yine bir manalı
Başladı güneşli yağmurlar
Islandı umudumun saçları

Gönlümde sönen ateşin
Küllerini savururum
Kalbimdeki acelenin
Peşinde ben kaybolurum

Gönlümde sönen ateşin
Küllerini savururum
Kalbimdeki acelenin
Peşinde ben kaybolurum

Taşar içimden ruhum

Taşar içimden ruhum

Similar threads

Sezen Aksu Ben Her Bahar Aşık Olurum Damarlarımda yine aşk var Gözlerim yine bir anlamlı Başladı güneşli yağmurlar Islandı umudumun saçları Kırılan dallar gibiyim Ben her bahar dirilirim Gizli bir kaynaktır içim Kendime bir yol bulurum Kırılan dallar gibiyim Ben her bahar dirilirim Dar bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Bahar hakkında aşk sozleri Bahar aşk sozleri 2019 Guneşim ol ışıt ama yakma,yağmurum ol uzerime yağ ama ıslatma,ruzgarım ol sar ama savurma,sadece benim ol sevebildiğin kadar sev ama sensiz asla bırakma Ben her bahar aşık olurum, Ruzgar olur yağmur olurum, Filizlenir anılarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Ay Parçası — Buray - Ay Parçası — Buray (3:49) Zor Sevdiğimden — Sıla - Zor Sevdiğimden — Sıla (3:32) Zifiri — Nahide Babashli - Zifiri — Nahide Babashli (2:07) Zeynep Bastık — Unutursun - Zeynep Bastık — Unutursun (4:53) Zeynebim — Erkan Oğur - Zeynebim — Erkan Oğur (5:44) Zar — Tuğba Özerk -...
Cevaplar
0
Görüntüleme
574
Kısa Mesajlar Kısa Sözler 2019 Kısa Mesajlar 2019 Kısa Mesajlar Kısa Sözler Bizden Kısa Mesajlar isteyen misafirimize ve siz melek'lerimize yılın en yeni ve en hoş manalı kısa mesajlarını bu sayfamızda bir araya geitrdik ve işte 2019 kısa mesajlar burada diyoruz Melek'ler! 1549105151...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Türk Sanat Müziği Şarkıları İsimleri Türk Sanat Müziği Şarkıları Aşkımı bilmedin Aşkımın birincil baharı Aşkın kanununu Aşığım sana Aşık oldur Kaplumbağa Kabuğu girdim ay çıktı Kaplumbağa Kabuğu girdim kamışa Bağdat yolu Bahar bitti sonbahar bitti Bahar geldi gül açıldı Bahar gelmiş neyleyim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,496Konular
981,708Mesajlar
29,779Kullanıcılar
meso1212Son üye
Üst Alt