Ben kendimi sende unuttum 1549092810 1549092810 benkendimisendeunuttum5c5547cea170fbenkendimisendeunuttum5c5547cea170f http:img253imageshackusimg253444211sk1 SensizLiğe alısamadım Sevdiğim,aLış deme bana Gücüm yok Sensiz uyanamam yeni güne , Sensiz sonLandıramamAnlamı kaLırmı ki? MutLu oLabilirmiyim?GüLebiLirmiyim? AğLayabiLirmiyim bi daha?Hayır,yapamamHaLen aynaya bakarken seni görüyorsam , yapamam Yüze Gülücü hayatLarın bütün ortasındayımUçuruma sürükLesem kendimi sana bişey oLur , kıyamam MutLu hayatLara içten yürüsem, Seni , yokederim içimde,DayanamamNe yapsam , nası yapsam da senLe beraber yaşasam SenLe beraber anlam buLsam , anLamsızLığımı Savursam rüzgaraDüşünüyorum , ama yoL buLamıyorum, Çıkmazdayım Korkuyorum sana yakLasmayaElimi uzatsam canımı acıtacakmışsın gibiBu kadar büyük mü bana oLan nefretin,Bu kadar tez mu unuttun beni ? AnLamıyorum,anLayamıyorumHaLbuki sen okadar hoş anLatıyorsun ama vurdumduymazLığınLa İçimdeki saf aşkını , senin gün be gün bitirme çabaLarına karşın , öyle güzel yaşıyorum oysa Biliyorum sen ordasın ve ben seni bitirmedikçe gitmeyeceksin Ve bunu çakmak biLe bana hayatın Tüm güzeLLikLerini veriyor Sen bir sözünLe herŞeyi yıksanda Ben Beni unuttum be SevdiğimBenLiğimi senden sonra kaybettimSAHi, Ben Kendimi Sende Unuttum , Ayrım ettinmi?