Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ben Koç Sevgilim Koç

Ben Koç Sevgilim Koç
0
112

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ben Koç Burcuyum Sevgilim Sevgilim Koç Burcu
Koç Burcu Sevgilimin Karakteri
Ben Koç Sevgilim Koç İlişki Durumumuz

Bu beraberlik çok devingen ve heyecanlı olacaktır Koçların zinde fikirleri vardır Herşeyden önce ben diyerek hareket ederler Aranızdaki güç savaşından kurtulabilirseniz, birlikte çok eğlenebilirsiniz Birbirinizle yarışmayın ve rekabet duygunuzu dış dünyaya yöneltin

İki Koç'un beraberliğinden kıvılcımlar çıkabilir Elele verdiğiniz takdirde fazla şey başarabilirsiniz İkinizde her zaman büyük düşünürsünüz, ulaşamayacağınız hiç bir maksat yok gibi

Risk almayı seven, girişimci Koç ile karşılıklı olabilirsiniz Yalnız birbirinize us vermeye kalkışmayın Koç burcu kendisine zihin verilmesinden ya da dikte almaktan dehşet eder Bu engeli aşabilirseniz birlikte büyük başarılar elde edebilirsiniz

İkinizde alev elementisiniz Pratik sayılmazsınız ve ayaklarınız yere sağlam basmaz Doğum haritanızda toprak elementi burçlar varsa ilişkiniz için iyi olacaktır İkinizde gözü kapalı risk almayı sevdiğiniz için zor durumda kalabilirsiniz

Ateşli Koç burcunun seks hayatı gitmiyorsa aldatıldığından şüphelenmeye başlar Aceleci ve sabırsız Koç biraz yavaşlayıp seksin tadını çıkarmayı öğrenmelidirKoç'lar arada bir tos vururlar ama peşinde zevkli ve ihtiraslı barışmalar gelir

Sevgili Koç en sonunda derin içgüdülerinizi paylaşabileceğiniz birini buldunuz Koç'la Koç çok iyi anlaşır *

858,496Konular
982,152Mesajlar
30,093Kullanıcılar
Gkhn6060Son üye
Üst Alt