Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ben Kova Sevgilim Balık

Ben Kova Sevgilim Balık

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ben Kova Sevgilim Balık

Ardarda burçlar birbirinden çok ayrı olur ve sonra gelen öncekinin eksiklerini tamamlar Balık sizden sonradan gelen ve eksiklerinizi tamamlayan bir burçtur Balık burcunun sizden fazla ayrı olması sizi çekmiş olabilir İlişkinin nasıl olacağı sizin elinizdedir

Balık insanının yakınlığı ve etrafındakilere iyi huylu davranışları sizi cezbetmiş olmalı İkinizde zor durumda olanlara aleyhinde duyarlısınız lakin bunu farklı şekilde ifade edersiniz Balık içe dönüktür ve başkalarına bire bir takviye eder Siz ise onun gibi örneğin ihtiyar bir kişinin alışverişini yapmazsınız fakat yaşlılara yardım etmek için organizasyon kurabilirsiniz Öbür yaklaşımlarınıza rağmen aynı derece duyarlısınızdır

Duygu yoğunluklarınızda ama farklılıklar yüzünden çalkantılı zamanlar geçirebilirsiniz Balık insanı ilişkisine her şeyini verir fakat karşılığında siz meşgul olduğunuz için onu dikkatsizlik ederseniz, çok mutsuz olacaktır

Seks Balık burcu için önemlidir, bu onun için iki ruhun kutsal buluşmasıdır Sizin yaklaşımınız daha farklıdır Sizin için seks o kadar manevi yok ama daha fazla eğlenceli bir şeydir Balık için sizin ilginiz, övgünüz, güveniniz ve onunla kibir duymanız seks değin önemlidir Balık insanı bunları hissedemiyorsa aranızda seks ilişkisi başlamayacaktır Onu yanıltabileceğinizi düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz Balık beden dilini okumakta ustadır ve sezgileri çok gelişmiştir

Balık burcuna ihtiyacı olan duyguları veremeyecekseniz bu ilişki fazla sürmeyecektir Onun için herkes her zaman sevgilisinden tutkulu duygular beklemelidir Bu sizin kişiliğinize bağlı olarak harika veya berbat bir nitelik olabilir

Diyelim ki siz ona isteğinden fazlasını vermeye hazırsınız Balık insanı o vakit sizi her konuda cesaretlendirecek, ilgili, vefalı bir sevgili olacaktır Balık burcunun sizin düşüncelerinizi okuması aleyhinde hayrete düşebilirsiniz, birçok Balık insanının doğuştan olan telepati duygusu gelişmiştir Arkalarında Balık burcu sevgilileri olan şanslı kişiler galibiyet ve şöhretin en tepelerine tırmanabilirler, size bir defa inandıktan sonra sizin için yapamayacağı fedakarlık yoktur

iyi niyetli Balık kullanıldığının farkına varsa bile bir süre daha kalır ve vericiliğine devam eder Sonradan ani bir güdü ile hiç uyarmadan dönmemek üzere gidecektir Bu ani hareketi ile Kova sevgilisini şok edebilir Sürprizlere alışkın olan Kova, Balık'tan hiç bir uyarıcı sinyal almadığı için tedbirsiz avlanacaktır Balık burcu yüzleşmeyi sevmez ve tartışmak yerine terk eder Bu durumun farkında olan olun ve geç olmadan iletişim kabiliyetinizi kullanarak onunla yüzleşin

Nazik ve kibar olmayı unutmayın hepsinden önemlisi ona sıcak davranın Kova burcunun doğal soğukluğu onu incitebilir Bu ilişkide kazanmakta kaybetmek de size bağlıdır *

858,497Konular
982,125Mesajlar
30,082Kullanıcılar
SEDATcan2525Son üye
Üst Alt