Ben manyak mıyım? Ben köylü müyüm oysa, çıldırayım? efe önbilgin kimdir 1545247 1545247 benmanyakmiyimbenkoylumuyumkicildirayim5c4dd74396c19benmanyakmiyimbenkoylumuyumkicildirayim5c4dd74396c19 http:img210imageshackusimg2101151denizakkaya00063fh7 'KÖYLÜ MÜYÜM ÇILDIRAYIM?' Deniz Akkaya'dan 'sevgilisi ile tartışma edip ağladığı ve saçını başını yolduğu' yolunda meydana çıkan haberlere yanıt! Ayşe Özyılmazel'in yazısı: 1545247 1545247 benmanyakmiyimbenkoylumuyumkicildirayim5c4dd7448b9e2benmanyakmiyimbenkoylumuyumkicildirayim5c4dd7448b9e2 http:img210imageshackusimg21043731326192x260os8 Ağlamak böylece güzeldir Üzülür ağlarsın, mutluluktan, sinirinden ağlarsın, korkar ağlarsın, ayrılır ağlarsın Ağlarsın da ağlarsın Misal benim bünyede gözyaşı durmaz Geldi mi, gözyaşlarını koyverip gidenlerdenim Önce içim daralır, sonradan dudağım titrer, gözlerim kısılır Kafayı da öne eğdim mi, kim tutar beni! Ne gocunur, ne utanırım gözyaşlarımdan Dün sabahleyin Günaydın'ı elime aldım ancak, bu kere sıra Deniz Akkaya'da Sevgilisiyle Çeşme'ye tatile gitmiş, yemekte gözyaşlarını tutamamış Deniz Olur, olur Bütün o sırada magazin programı 'Özel Hat' da çekmiş mi? Çekmiş! Bir karede gözyaşını siliyor, diğerinde parmağı havada bir şeyler anlatıyor Sonuncusunda da iki eliyle saçlarını tutuyor Deniz Meydana Çıkan netice: Aşıklar kavga etti! 'BEN MANYAK MIYIM?' Bakalım ne oldu? Deniz Akkaya'yı arıyorum Zırrr! Zıırr! Aloooo! Deniz habere dargın: İki insan konuşurken ne konuştuklarını duymadan 'kavga ettiler' çağrıda bulunmak ne değin ayıp!Lakin görüş bu! Müşterek bir arkadaşları hastaymış ve ondan bahsediyorlarmış Öyle diyor Deniz Ya elini başına götürdüğü kareler için ne diyecek? Ben manyak mıyım? Ben köylü müyüm ki, çıldırayım? Ayrıca bizim köyde böylece üzülmüyor, saçımızı başımızı yolmuyoruz biz Magazin basını iki günde bir kavga ettirip, 3 günde bir boşattırır ya; pek bir haber buSaç baş yolmak demişken aman! Derim fakat; büyük konuşmamak gerekli İnsanın başına böylece şeyler gelir, böylece çileden çıkar oysa; bir bakmış kafada saç kalmamış Bu da benden anekdot olsun ey okur! Son olarak Efe Önbilgin'le ilişkisinin nasıl gittiğini soruyorum Deniz'e Keyfim uygun Sevgilimle aram iyi! Efe'yi çok seviyorum hatta hayatımda kimseyi sevmediğim dek seviyorum Beni bu kadar seven bir insan beni üzmez Efe'yi tanımadan, bilip bilmeden yazıyorlar iştediyor Ben de kendisine mutluluklar diliyorum Tabii meşhur olunca kavganı da, aşkını da sıcacık yaşayamıyorsun Maalesef bu bedeli ödemeden olmuyor Oysa gözyaşı da, kavga da böylece insani ancak Yani Deniz'in bu kadar üzülmesine gerek yok kendimce habertürk id