Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ben Napıyorum

Ben Napıyorum
0
103

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bundan Böyle hiç bişey düşünemez oldum 3 senedir tanıyorum ortalama 2 sene oldu birlikte olalı ama bizim ilişkimiz daima tartışma üstüne birbirimize karşısında güven söz konusu benzeri , daha açık konuşmak gerekirse ben güvenemiyorum Artık napıcam bilmiyorum son olaylar beni çileden çıkarttı Cinemaya gidelim dedim yoq babasını bahane yaptı fakat öteki gün okuldan kaçıp arklarıyla cafelere gitti buna sinirlendim öfkemi içime attım öteki başka gün tel konuşurken bi arkı aradı onunla konuşmaya daldı tel ben bekledim yine bişey demedim ödiledi tmm dedim En sonunda kuaförde çalışıyor işten çıkış saatinde mesaj atım cevap gelmedi saatlerce aradım açmadı 15 20 dk sonra aradım açtı ve bişeyler geveledi konuşurken bi çakmak sordu ********e geri vericem filan derken kayıp etmişler annesiyle tartışırken sonradan konuşuruz dedi kapattık mesajla sordum çakmak mevzusu ne oluyor itimat aldım geri vericem dedi Bundan Böyle bilmiyorum Fazla seviyorum lakin bu son günlerde yaptığı haraketler beni çileden çıkarttı Ve ciddi bi ilişki düşünüyüyorduk laf takıcaktık 1 ay daha sonra ama laf takıcağım kişi banakarşı yalan dolanlı bi yaşam sunamaz Bana bi düşünce verim aklım çok karışık

858,497Konular
981,924Mesajlar
29,939Kullanıcılar
label212Son üye
Üst Alt