iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar kankanın üniversiteden arkadaşı görüşmeye gelcekti yanına bi kız arkadaşınıda getirdi bende gittim 2 kız 2 erkek olduk discoya gittik aynı odada uyuduk sabahleyin erken kalkıp bahçeden gül koparıp baş ucuna koydum sonra süpriz sabahleyin kahvaltısı dışarda organize ettik kankayla güller falan mükemmel bişy olmuştu ben arkadaşına sordum kızın benle ilgi konuştunuzmu diye evet seninle süre geçmek çok hoşuna gidiyomuş birimişsin diyo dedisonradan bi daha geldi bunlar denize falan gittik yani sevgili gibiydik ama adı yoktu ben açılmamıştım daha meslek artık çığrından çıktı msj atmıştım ve şunları yazdım
selda anladım oysa kontor yada sms yok diğe değil bana msj atmak istememen den dolayı msj atmadığını anladım umut vermiş olmamak için açık konuşucam ben senden fazla hoşlanıyorum tatlı oldugunu bile söyleyemedim konuşman ses tonun bakışın gülüşün bunlar beni çok etkiledi senin bana karşı olan davranısın benim bunları söylememi geciktirdi ben bunları içimde daha fazla tutamazdım yüzüne söylemeyi isterdim böylesi kısmetmiş
O bana cvp bile atmadı 2 gündür finalleri başladı lakin bu bahane yok ben napmalıyım sizce
selda anladım oysa kontor yada sms yok diğe değil bana msj atmak istememen den dolayı msj atmadığını anladım umut vermiş olmamak için açık konuşucam ben senden fazla hoşlanıyorum tatlı oldugunu bile söyleyemedim konuşman ses tonun bakışın gülüşün bunlar beni çok etkiledi senin bana karşı olan davranısın benim bunları söylememi geciktirdi ben bunları içimde daha fazla tutamazdım yüzüne söylemeyi isterdim böylesi kısmetmiş
O bana cvp bile atmadı 2 gündür finalleri başladı lakin bu bahane yok ben napmalıyım sizce