Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ben Ne Zaman Buyudum Anne Kucuk Kadınlar (Niran Unsal)

Ben Ne Zaman Buyudum Anne Kucuk Kadınlar (Niran Unsal)
0
93

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ben ne zaman buyudum anne şarkı sozu niran unsal

Bir acı denizinde kayboldu umutlarım
Ağlarım dalgalardan gorunmez gozyaşlarım
Bir boşluğa asılmış kanayan fotoğrafın
Gecelerde cırpınır ebruli kanatların
Nerde masalların,o masum hayallerin
Ben ne zaman buyudum anne
Kirlendi ellerim
Nerde sevinolerin,o bahar guluşlerin
Ben ne zaman guz oldum anne
Dokuldu ciceklerim
Kucucuk bir umit sur solan gozbebeğime
Daldan kopan yaprak gibi yalnızım yalnız anne
Bir masal kuşu ucur uşuyen duşlerime
Kayboldum kor sokaklarda
Gel de bul beni anne
Nerde masalların,o masum hayallerin
Ben ne zaman buyudum anne
Kirlendi ellerim
Nerde sevinolerin,o bahar guluşlerin
Ben ne zaman guz oldum anne
Dokuldu ciceklerim

Similar threads

Kucuk Kadınlar Anne şarkısı Ben ne zaman buyudum anne kucuk kadınlar Ben ne zaman buyudum anne niran unsal imageskucukkadinlarannesarkisi5adae41b8ea1a Bir acı denizinde kayboldu umutlarım Ağlarım dalgalardan gorunmez gozyaşlarım Bir boşluğa asılmış kanayan fotoğrafın Gecelerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Niran Unsal Kayboldum Anne şarkı sozu niran unsal ben ne zaman buyudum anne şarkı sozu Bir aci denizinde kayboldu umutlarim Aglarim dalgalardan gorulmez gozyaslarim Bir bosluga asilmis kanayan fotografin Gecelerde cirpinir ebruli kanatlarin Nerde masallarim o masum hayallerim Ben ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Anne şarkıları Annem icin şarkılar Annem Candan Ercetin Hani eski zaman masalları anlatır Huznumu huzura dolarsın Kaşım gozumden cok icim bir parcan Annem sen benim yanıma kalansın Hani bir biblon vardı kırdığım Ustune ne kırgınlıklar yaşadın Ama bil ki ben de parcalandım Annem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Ben Ne Zaman Büyüdüm Anne Ben Ne Zaman Büyüdüm Anne? Bir acı denizinde kayboldu umutlarım Ağlarım dalgalardan görülmez gözyaşlarım 1549069263 1549069263 bennezamanbuyudumanne5c54ebd561f62bennezamanbuyudumanne5c54ebd561f62 bennezamanbuyudumanne5c54ebd561f62 Bir boşluğa asılmış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Anneme Şiirler Guzel Annem Şiirleri Anne Bir cift goz dunyaya merhaba derken Bir diğeri elveda demişti Son nefesini verirken hayata İlk ve son kez kızım demişti Minicik dudaklarımla diyemedim, diyemedim ANNE Bebekler sut kokarmış Ak goğsune sokulup sinmedi kokun tenime Ben hic...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
858,497Konular
982,554Mesajlar
30,291Kullanıcılar
rovulationSon üye
Üst Alt