Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ben nerde yanlış yaptım?

Ben nerde yanlış yaptım?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar başımdan gelen bir anıyı paylaşmak istedimArkadaşım aracılığıyla bir kızla tanışmıştım başta sadece mesajlaşıyorduk arada sırada ondan sonra bu sıkça olmaya başladı ve her gün olduOndan daha sonra buluşmaya falan başladık ben hoşlandım ve sanırım oda abes değildi bir gün buluştuk ve evine bıraktım o sıra öptü beni yani dudaktan cok sağol dedi ve gittiBir dahaki buluşmamızda el ele tutuşup gezdik ve 23 kere daha böyle olduBütün gün mesajlaşırdık sık sık buluşurduk sevgili gibiydik ve bundan böyle resmileştirmek istedim buluştuk yeniden bir gün evine falan bıraktım benimle çıkarmısın dedim seni seviyorum falan filan dedim fazla şaşırdı ve ben senı cok yakın dostum olarak görüyorum vb laflar söyledi sonra ben dahada cok şaşırdım o günden sonra hiç konuşmadık 2 hafta sonra başkasıyla çıktı 2 ay boyunca sonradan ondanda ayrıldı şu anda kusur yaptığını söylüyor ve özür diliyor aramızda 1yıl geçti onuda söyliyim ben hala seviyorum ama olmıyınca olmuyor

Sonuna dek okuduğunuz için teşekkürler iyi günler

858,496Konular
981,672Mesajlar
29,759Kullanıcılar
xmaxoqal1332Son üye
Üst Alt