Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ben nerde yanlış yaptım?!!

ben nerde yanlış yaptım?!!
0
48

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
ben nerde yanlış yaptım?!! merhaba kızlar cok fakat cok moralim bozukbana biraz akıl verirseniz cok sevinirim kafam durdubennerdeyanlisyaptim5c51972063a28alt :( Frown :( sevgilim sıradan bir kız arkadasıyla tartısmıs cok fena sanırım kızın buna ilgisi varneyse bu kız bana onun bizim ayrı oldugumuz dönemde(uzunca bir zaman) bircok kızla olan ilişkisinden bahsetti mide bulandırıcı şeylergünü birlikbirde memleketine gittiginde birincil sevgilisi olan bir kız var onunla görüşmüşdaha daha sonra sordum alışılagelmiş görüşüyoruz dedi,kızı eksik cok ben de biliyorum uzun zamandır arada görüşüyorlar lakin bu görüşmesini bana söylemedineyse ona gitmek ayrılmak istedigim söyledim cok üzüldü ve ne olur yanımda kal seni kaybetmek istemiyorum diye üzerime titredi,cok mutlu oldum ve o an için bir takım seylerin cok üstüne gitmedim ama bunlar içimde kaldıen son maillerine baktım internetten tanıstıgı uzun zamandır sohbet ettigi bir kızla maillerini gördüm tamam aralarında şehvetli olarak bişey olmamış yani dertleşmişler falan anladıgım kadarıylaama cok üzüldüm cok kırıldım ve hemen onu aradım payladım yeter bundan böyle niçin doyumsuzsun niçin flört ediyorsun kızlarla dedim bana biraz adalet vermekle beraber kızdı da niçin karıstırıyorum diyedünden beri konusmuyoruz aramıyorbennerdeyanlisyaptim5c51972063a28alt :( Frown :( nedeeeeen cok kötü bir durumdayım bittimi hemen onca emek verdigim ilişkimbennerdeyanlisyaptim5c51972063a28alt :( Frown :(  

858,497Konular
981,955Mesajlar
29,951Kullanıcılar
Üst Alt