Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ben Okudum Çok Güldüm:)

Ben Okudum Çok Güldüm:)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
bEN oKuDuM FAZLA gÜLdÜM
Fazla Komik sizde okuyun sizde gülün

delinin biri gece yatıyormuş yaarken yataktan düşmüş soonra kalkıp geri yatmış azıcık daha sonra yeniden düşmüş sonrada kendi kendine iyikide daha yeni kalkmışım yahut üstüme düşecekmişim demiş

nasrettin öğretmen birgün camide vaaz verecekmiş cemaate sormuş benim ne anlatacağımı biliyormusunuz demiş cemaat bilmiyoruz demiş bilmiyorsanız böyle kalsın demiş hoca sonradan başka bir gün cemaat anlaşmış hoca sormuş benim ne anlatacağımı bilormusunuz demiş cemaat biliyoruz deyince iiyi ozaman kalsınbiliyorsanız demiş yeniden anlatmamış bir gün yine cemaat anlaşmış yarısı biliyoruz yarısı bilmiyoruz diyecekmiş öğretmen gelmiş benim ne anlatacağımıbiliyormusunuz deyince yarısı biliyoruz yarısı bilimiiyoruz demiş hocada ozaman bilenler bilmeyenlere anlatsın demiş ve yyine anlatmamış

Çocuk babasına sorar baba ben nasıl oldum die annesi cevaplar oglum babanla birgün aksam yatarken aramıza kesme seker koyduk sabahleyin kalktık sen olmussun der
Cocuk Bu Lafın üzerine Akşam yatagına kesme şeker koyar Sabah kalkınca
Birsürü karınca Görür
Derki Şimdi Sizi gebertirdm ama dua edin baba yüregi dayanmıyor demş

HATAYLII)
Alman,ingiliz,esas,hataylı uçağa biner alman armudun yarısını yeyip aşağıya atar türk sorar neçin attın bizde ondan fazla varrrrrrrrrr der alman ingiliz birayı içer yarısını aşğıya atar yeniden türk sorar neçin attın bizde ondan çokkkk varrr der ingiliz türk görür hataylıyı günahsız hataylıyı aşağıya atar ingiliz,alman sorar neçin attın esas derki bizde hataylı fazla varrr

Öğretmen öğrencilere ders verirken;
sen söyle ahmet 10 kilo karpuz 7 kilo çilek 2 kiilo da elma ne yapar uşaım der
Ahmet'te;mide arısı yapar derVe yerine oturur*

858,496Konular
981,666Mesajlar
29,738Kullanıcılar
myanardag0Son üye
Üst Alt