Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ben öldükten sonra hemen evlenirmisin?

ben öldükten sonra hemen evlenirmisin?
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
ben öldükten sonra derhal evlenirmisin? Biz kadınlardan korkulur valla hibenolduktensonrahemenevlenirmisin5c56209d8632fpngalt :D:D :D:D :D:DBaksanıza kadına şıp die kocasının foyasını ortaya çıkardıHelal ya:seker:İyi ki de kadınızKorksun bizden erkeklerbenolduktensonrahemenevlenirmisin5c56209d89e56gifalt :sigara: :sigara: :sigara: EVLENİR MİSİN? Bayan : Ben ölürsem ne yaparsın? Tekrar evlenir misin? Adam : Hayır, Elbette hayır! Kadın : Neden? Evli edinmek hoşuna gitmiyor mu? Adam : Öyle demek istemedim Yan ancak gidiyor Kadın : O zaman niçin bitmiş evlenmezsin ki? Adam : Işlenmiş Tamam Evlenirim Bayan : (Yüzünde gözü yaşlı dargın bir ifadeyle) Evlenirsin çağırmak Adam : (Ne diyeceğini bilemez ve azıcık dargın bir iç çeker) Kadın : Onunla bizim yatağımızda mı yatarsın? Adam : Başka nerde yatılabilir oysa? Bayan : Benim resimlerimi kaldırıp yerlerine onun resimlerini koyar mısın? Adam : Sanırım bu yapılacak en yerinde şey olur Bayan : O vakit onun benim kundura koleksiyonumdan ayakkabılar giymesine de müsade verirsin? Adam : Hayır onun ayakları 37 numara  

858,477Konular
981,281Mesajlar
29,557Kullanıcılar
efwistonSon üye
Üst Alt