ben ölecek miyim gönül mükemmeli isterdi senin değin hoş olmasını ama her mükemmel bile senin kadar güzel olamasdı AdINı SeN KoY bir rüyada yavaşça geziniyorum karşımda sewimli bir bulut kümesi sevgililer aşklar ayyuka çıkmış sade ve sessiz bir melek görüyorum kokusunda bir şubat gizli yada ocak kahve gözlü sanırım,saçı da ne uzun ne kısa hoş gören gözlerim hani nerdesiniz mavi gökyüzü bile artık daha mavi hoş çiçekler,bahçeler de daha hoş derin bir okyanus gibi içine çekiyor beni karşımda meleğin ince narin elleri bulutlar hafifçe aralandığında arkadan bir ışıltı geldi etrafı aydınlatan güzel güneş bile parlak değildi o ankıskanıyordu o hoş meleğidiğer melekler gibi ve manolyalar,zambaklar,,hatta güller bense sadece izliyorum hoş görebilen gözlerimmerakla bekliyorum bekliyorum beklemesine fakat o yakınlaşıyorduben titrerken kalbim dayanmıyodu fantastik parıltıya kimbilir gelecek ve usulca geçecek yanımdan ben ölecek miyimyerde onu gördüm anemik sevimli bir gül aldım ve ona hediye ettim solgun gül bile elinde yaşam buldu gül hayat bulduben uyandım ileride yaşlı kaldırımlar ve eski duvarlar yanınızdan bir prenses gidiyor eski bir dost gibi dönüp bana bakarken rüzgarla saçları dans ederken güzel prenses karşımda kalbim bana bu o diyor alinti