Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ben ona,Kenan'ın yanında da sarılırım.

Ben ona,Kenan'ın yanında da sarılırım.
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ben ona,Kenan'ın yanına da sarılırım Bodrum'da Bir Gece Kulübünde Kenan İmirzalıoğlu'nun Kız Arkadaşı Oyuncu Zeynep Beşerler ile Samımı Bir Şekilde Görüntülenen Oktay Kaynarca,'sıcak Yakınlaşma' Haberlerine Karşı Çıktı 1546617 1546617 benonakenaninyanindadasarilirim5c4ddca3ce7debenonakenaninyanindadasarilirim5c4ddca3ce7de http:resimlerhaberlercomhaber557zeynepbenimkardesimo BODRUM'DA BİR GECE KULÜBÜNDE KENAN İMİRZALIOĞLU'NUN KIZ ARKADAŞI OYUNCU ZEYNEP BEŞERLER İLE SAMIMI BİR ŞEKİLDE GÖRÜNTÜLENEN OKTAY KAYNARCA,'SICAK YAKINLAŞMA' HABERLERİNE KARŞI ÇIKTI Beşerler'in kız kardeşi gibi olduğunu gösteren Kaynarca, şu açıklamayı: 'Yazılanlar çok ayıp, çünkü Zeynep benim kız kardeşim gibi Ben ona,Kenan'ın yanında da sarılırım Ben o gruptakilerin hepsiyle sarmaş dolaşım, çünkü tümü benim çok yakın arkadaşım Hem o gece masada Kenan'ın kuzeni Burak da vardı Yazılanlar benim duruşuma ne değin ters Çok ayıp Hiç böyle bir şeyyok'  

858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt