Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ben Onu Çok Sevdim Dizi Konusu

Ben Onu Çok Sevdim Dizi Konusu
0
102

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Ben Onu Fazla Sevdim Dizisi Hikayesi

Ben Onu Fazla Sevdim Dizisi Ne Anlatıyor

Kurtlar Vadisinin yapımcısı Pana Film tarafından çekilen ve bir dönem dizisi olan Ben Onu Fazla Sevdim dizisinin Ocak ayında ekranlara gelmesi bekleniyor Dizide Belçim Bilgin Adnan Menders'in yasak aşkını canlandırırken, öteki oyuncular hakkında az önce bir data verilmedi

1961 yılında idam edilen Başbakan Adnan Menderes'in hayat hikâyesini anlatan dizide Adnan Menderes, Berrin Menderes ve Ayhan Aydan üçgeninde Türkiyenin yakın siyasi hayatını anlatılacak *

Similar threads

Ben Onu Fazla Sevdim Dizisi Adnan Menders'i Kim Oynayacak Ben Onu Fazla Sevdim Adnan Menders'i Kim Canlandıracak Yapımcılığını Pana Film'in yaptığı Adnan Menderes ve dönemin siyasi tarihinin anlatılacağı Ben Onu Fazla Sevdim dizisi yakında ekranlarda olacak Dizinin yayınlama tarihi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Pana Film'in yapımcılığında, yeni bir dönem dizisi olarak hazırlanan Ben Onu Fazla Sevdim, yakında Atv ekranlarına gelmeye başlayacak Ben Onu Çok Sevdim Dizisinde 1961 yılında idam edilen Başbakan Adnan Menderes'in hayat öyküsünden yola çıkılarak hazırlanan dizide, Adnan Menderes, eşi Berrin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Ben Onu Fazla Sevdim Oyuncuları Ben Onu Çok Sevdim Dizisi Oyuncuları Pana Film Kurtlar Vadisinden sonra Ben Onu Fazla Sevdim dizisi ile karşımıza çıkacakKurtlar Vadisi kadar tutulup tutulmayacağı merak konusu Lakin en az Kurtlar Vadisi kadar heyecan dolu olacak gibi gözüküyor Ben Onu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
Ben Onu Çok Sevdim Dizisi Hangi Kanalda Televizyon ekranlarına yepyeni bir dizi gelmeye hazırlanıyor Adnan menderes'in hayatının anlatılacağı ve dönemin siyasi tarihini gözler önüne serecek Ben Onu Fazla Sevdim Dizisi Pana Film imzalı Adnan menderes'in hayatının anlatılacağı ve dönemin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Ben Onu Cok Sevdim Dizisi Hikayesi Ben Onu Cok Sevdim Dizisi Ne Anlatıyor imagesbenonucoksevdimdizikonusu5aefb57b64f83 Kurtlar Vadisinin yapımcısı Pana Film tarafından cekilen ve bir donem dizisi olan Ben Onu Cok Sevdim dizisinin Ocak ayında ekranlara gelmesi bekleniyor Dizide...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,983Kullanıcılar
bkalkan68Son üye
Üst Alt