Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ben Onu Cok Sevdim Dizi Konusu

Ben Onu Cok Sevdim Dizi Konusu
0
147

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Ben Onu Cok Sevdim Dizisi Hikayesi

Ben Onu Cok Sevdim Dizisi Ne Anlatıyor

imagesbenonucoksevdimdizikonusu5aefb57b64f83

Kurtlar Vadisinin yapımcısı Pana Film tarafından cekilen ve bir donem dizisi olan Ben Onu Cok Sevdim dizisinin Ocak ayında ekranlara gelmesi bekleniyor Dizide Belcim Bilgin Adnan Menders'in yasak aşkını canlandırırken, diğer oyuncular hakkında henuz bir bilgi verilmedi

1961 yılında idam edilen Başbakan Adnan Menderes'in hayat hikayesini anlatan dizide Adnan Menderes, Berrin Menderes ve Ayhan Aydan ucgeninde Turkiyenin yakın siyasi hayatını anlatılacak

Similar threads

Ben Onu Cok Sevdim Dizisi Adnan Menders'i Kim Oynayacak Ben Onu Cok Sevdim Adnan Menders'i Kim Canlandıracak imagesbenonucoksevdimdizisiadnanmendersikimcanlandiracak5aefc6d6ccdbc Yapımcılığını Pana Film'in yaptığı Adnan Menderes ve donemin siyasi tarihinin anlatılacağı Ben Onu Cok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Ben Onu Cok Sevdim Oyuncuları Ben Onu Cok Sevdim Dizisi Oyuncuları Pana Film Kurtlar Vadisinden sonra Ben Onu Cok Sevdim dizisi ile karşımıza cıkacakKurtlar Vadisi kadar tutulup tutulmayacağı merak konusu Ama en az Kurtlar Vadisi kadar heyecan dolu olacak gibi gozukuyor Ben Onu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Pana Film'in yapımcılığında, yeni bir donem dizisi olarak hazırlanan Ben Onu Cok Sevdim, yakında Atv ekranlarına gelmeye başlayacak Ben Onu Cok Sevdim Dizisinde 1961 yılında idam edilen Başbakan Adnan Menderes'in hayat oykusunden yola cıkılarak hazırlanan dizide, Adnan Menderes, eşi Berrin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
225
Ben Onu Cok Sevdim Dizisi Oyuncu Kadrosu Atv Ekranlarında başlıyacak olan Pana Filmin yepyeni dizisi Ben Pnu Cok Sevdim dizisinde Adnan Menderes, Berrin Menderes ve Ayhan Aydan ucgeninde Turkiyenin yakın siyasi hayatı anlatılacakBen Onu Cok Sevdim Mart ayında ATVde başlıyacakBen Onu Cok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Ben Onu Cok Sevdim Dizisi Hangi Kanalda imagesbenonucoksevdimdizisihangikanaldayayinlanacak5aefc6e5dd2fa Televizyon ekranlarına yepyeni bir dizi gelmeye hazırlanıyor Adnan menderes'in hayatının anlatılacağı ve donemin siyasi tarihini gozler onune serecek Ben Onu Cok Sevdim Dizisi Pana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
858,475Konular
981,253Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt