Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ben Onu Cok Sevdim Dizisi Adnan Menders'i Kim Canlandıracak

Ben Onu Cok Sevdim Dizisi Adnan Menders'i Kim Canlandıracak
0
115

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Ben Onu Cok Sevdim Dizisi Adnan Menders'i Kim Oynayacak

Ben Onu Cok Sevdim Adnan Menders'i Kim Canlandıracak

imagesbenonucoksevdimdizisiadnanmendersikimcanlandiracak5aefc6d6ccdbc

Yapımcılığını Pana Film'in yaptığı Adnan Menderes ve donemin siyasi tarihinin anlatılacağı Ben Onu Cok Sevdim dizisi yakında ekranlarda olacak Dizinin yayın tarihi yakınlaştıkca oyuncu kadrosu da yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor

Adnan menderes'in hayatının anlatılacağı ve donemin siyasi tarihini gozler onune serecek dizide Menderesin eşi Berrin Menderes ve yasak aşkı Ayhan Aydan uc geninde gececek olan dizi 1,5 yaşında annesini, 2,5 yaşında babasını, 5 yaşında ablasını, 18 yaşında babaannesini kaybeden Menderes acılarla dolu hayatını kaleme alınacak

Adnan Menders'in Yasak aşkını Belcim Bilgin'in canladıracağı dizide Adnan Menderes'i oynayacak oyuncunun ismi henuz acıklanmadı Bir diğer soru ise başarılı projelere imza atan Pana film'in bu dizde başarılı olup olamayacağı

Similar threads

Ben Onu Fazla Sevdim Dizisi Adnan Menders'i Kim Oynayacak Ben Onu Fazla Sevdim Adnan Menders'i Kim Canlandıracak Yapımcılığını Pana Film'in yaptığı Adnan Menderes ve dönemin siyasi tarihinin anlatılacağı Ben Onu Fazla Sevdim dizisi yakında ekranlarda olacak Dizinin yayınlama tarihi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Ben Onu Cok Sevdim Dizisi Hangi Kanalda imagesbenonucoksevdimdizisihangikanaldayayinlanacak5aefc6e5dd2fa Televizyon ekranlarına yepyeni bir dizi gelmeye hazırlanıyor Adnan menderes'in hayatının anlatılacağı ve donemin siyasi tarihini gozler onune serecek Ben Onu Cok Sevdim Dizisi Pana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Ben Onu Cok Sevdim Dizisi Oyuncu Kadrosu Televizyon ekranlarına yepyeni bir dizi gelmeye hazırlanıyor Adnan menderes'in hayatının anlatılacağı ve donemin siyasi tarihini gozler onune serecek Ben Onu Cok Sevdim Dizisi Pana Film imzalı Adnan menderes'in hayatının anlatılacağı ve donemin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Ben Onu Cok Sevdim Dizisi Hikayesi Ben Onu Cok Sevdim Dizisi Ne Anlatıyor imagesbenonucoksevdimdizikonusu5aefb57b64f83 Kurtlar Vadisinin yapımcısı Pana Film tarafından cekilen ve bir donem dizisi olan Ben Onu Cok Sevdim dizisinin Ocak ayında ekranlara gelmesi bekleniyor Dizide...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Pana Film'in yapımcılığında, yeni bir donem dizisi olarak hazırlanan Ben Onu Cok Sevdim, yakında Atv ekranlarına gelmeye başlayacak Ben Onu Cok Sevdim Dizisinde 1961 yılında idam edilen Başbakan Adnan Menderes'in hayat oykusunden yola cıkılarak hazırlanan dizide, Adnan Menderes, eşi Berrin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
225
858,475Konular
981,255Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt