Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ben Onu Çok Sevdim Dizisi Ne Zaman Başlıyor

Ben Onu Çok Sevdim Dizisi Ne Zaman Başlıyor

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Pana Film'in yapımcılığında, yeni bir dönem dizisi olarak hazırlanan Ben Onu Fazla Sevdim, yakında Atv ekranlarına gelmeye başlayacak

Ben Onu Çok Sevdim Dizisinde 1961 yılında idam edilen Başbakan Adnan Menderes'in hayat öyküsünden yola çıkılarak hazırlanan dizide, Adnan Menderes, eşi Berrin Menderes ve Ayhan Aydan arasındaki aşk üçgenine de değinilecek

Ben Onu Fazla Sevdim Dizisinin Yönetmenliğini Mehmet Bahadir Er'in üstlendiği dizinin senaryosunu da Seda Altaylı Turgutlu yazıyor Adnan Menderes'i oynamak üzere, en son İffet'te izlediğimiz Mahir Günşiray'a öneri götürüldüğü ve Günşiray'ın teklife sıcak baktığı bilinirken, Menderes'in eşi Berrin Hanım'ı da, Veda'da birkaç birim izleyebildiğimiz İclal Aydın'ın canlandırması bekleniyor Ayhan Aydan rolü için de Belçim Bilgin'in adı geçse de, kesinleşmiş bir şart yok

Aile fertlerini çok genç yaşta kaybeden Adnan Menderes'i, yakın geçmişte Hatırla Sevgili dizisinde Hüseyin Avni Danyal canlandırmıştı *

858,497Konular
982,550Mesajlar
30,287Kullanıcılar
Üst Alt