Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ben Onu Çok Sevdim Dizisi Oyuncu Kadrosu

Ben Onu Çok Sevdim Dizisi Oyuncu Kadrosu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ben Onu Fazla Sevdim Dizisi Oyuncu Listesi

Mart ayında ATV ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan ve Türkiyenin Adnan Mendersli yıllarına ışık tutacak olan Ben Onu Fazla Sevdim dizisi oyuncu kadrosuyla göz dolduruyor

Pana filmin yapımcılığında ekranlara gelecek dizide şu isimler yer alacak:

Adnan Menderes (Mehmet Aslantuğ)

Berrin Menderes (İdil Fırat)

Ayhan Aydan ( Birce Akalay)

Ayhan Aydan'ın eşi Hasan Ferit Alnar ( Erdinç Gülener )

Adnan Menderes'in en yakın arkadaşı Ethem Menderes ( Rıza Akın)

Adnan Menderes'in en büyük oğlu Yüksel Menderes (Mehmetcan Mincinözlü)

ortanca oğlu Mutlu Menderes ( Savaş Zafer )

En ufak oğlu Açık Fikirli Menderes ( Burak Temiz)

Şemsi İnkaya (İsmet İnönü)

Ege Aydan (Nihat Erim)

Tuğrul Çetiner (Celal Bayar)

Levent Öktem (Muhsin Ertuğrul)

Erdal Bilingen (Fatin Rüştü Zorlu)

ve Halit Ergör (Fuat Köprülü)

*

Similar threads

Ben Onu Fazla Sevdim Dizisindeki Oyuncuların Gerçek İsimleri Rolleri Türkiyenin Adnan Mendersli yıllarına ışık tutacak olan Ben Onu Fazla Sevdim dizisi türkiye tarihindeki bir dönemi de açıklığa kavuşturacak 10 yıl başbakanlık yaptıktan sonradan idam edilen Adnan Menderes'in siyasi ve özel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Ben Onu Çok Sevdim Dizisi Oyuncu Kadrosu Televizyon ekranlarına yepyeni bir dizi gelmeye hazırlanıyor Adnan menderes'in hayatının anlatılacağı ve dönemin siyasi tarihini gözler önüne serecek Ben Onu Fazla Sevdim Dizisi Pana Film imzalı Adnan menderes'in hayatının anlatılacağı ve dönemin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Ben Onu Fazla Sevdim Dizisi Adnan Menders'i Kim Oynayacak Ben Onu Fazla Sevdim Adnan Menders'i Kim Canlandıracak Yapımcılığını Pana Film'in yaptığı Adnan Menderes ve dönemin siyasi tarihinin anlatılacağı Ben Onu Fazla Sevdim dizisi yakında ekranlarda olacak Dizinin yayınlama tarihi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Ben Onu Fazla Sevdim Dizisi Hikayesi Ben Onu Fazla Sevdim Dizisi Ne Anlatıyor Kurtlar Vadisinin yapımcısı Pana Film tarafından çekilen ve bir dönem dizisi olan Ben Onu Fazla Sevdim dizisinin Ocak ayında ekranlara gelmesi bekleniyor Dizide Belçim Bilgin Adnan Menders'in yasak aşkını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Pana Film'in yapımcılığında, yeni bir dönem dizisi olarak hazırlanan Ben Onu Fazla Sevdim, yakında Atv ekranlarına gelmeye başlayacak Ben Onu Çok Sevdim Dizisinde 1961 yılında idam edilen Başbakan Adnan Menderes'in hayat öyküsünden yola çıkılarak hazırlanan dizide, Adnan Menderes, eşi Berrin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,523Konular
981,302Mesajlar
31,156Kullanıcılar
ozge_571tlSon üye
Üst Alt