iltasyazilim
FD Üye
Ben Onu Çok Sevdim Dizisi Oyuncu Kadrosu
Televizyon ekranlarına yepyeni bir dizi gelmeye hazırlanıyor Adnan menderes'in hayatının anlatılacağı ve dönemin siyasi tarihini gözler önüne serecek Ben Onu Fazla Sevdim Dizisi Pana Film imzalı
Adnan menderes'in hayatının anlatılacağı ve dönemin siyasi tarihini gözler önüne serecek dizide Menderesin eşi Berrin Menderes ve yasak aşkı Ayhan Aydan üç geninde geçecek olan dizi 1,5 yaşında annesini, 2,5 yaşında babasını, 5 yaşında ablasını, 18 yaşında babaannesini kaybeden Menderes acılarla dolu hayatını kaleme alınacak
Atv ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan dizinin başrol oyuncuları ise şöyle:
Mehmet Aslantuğ
ALT :wwwlarcomupluploadsmehmetaslantug29179mehmetaslantug29179ALT
Birce Akalay
ALT :wwwlarcomupluploadsbirceakalay10984birceakalay10984ALT
Mehmetcan Mincinozlu
ALT :wwwlarcomupluploadsmehmetcanmincinozlu77391mehmetcanmincinozlu77391ALT
Şemsi İnkaya
ALT :wwwlarcomupluploadssemsiinkaya92553pngsemsiinkaya92553ALT
İdil Fırat
ALT :wwwlarcomupluploadsidilfirat46586idilfirat46586ALT *
Televizyon ekranlarına yepyeni bir dizi gelmeye hazırlanıyor Adnan menderes'in hayatının anlatılacağı ve dönemin siyasi tarihini gözler önüne serecek Ben Onu Fazla Sevdim Dizisi Pana Film imzalı
Adnan menderes'in hayatının anlatılacağı ve dönemin siyasi tarihini gözler önüne serecek dizide Menderesin eşi Berrin Menderes ve yasak aşkı Ayhan Aydan üç geninde geçecek olan dizi 1,5 yaşında annesini, 2,5 yaşında babasını, 5 yaşında ablasını, 18 yaşında babaannesini kaybeden Menderes acılarla dolu hayatını kaleme alınacak
Atv ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan dizinin başrol oyuncuları ise şöyle:
Mehmet Aslantuğ
ALT :wwwlarcomupluploadsmehmetaslantug29179mehmetaslantug29179ALT
Birce Akalay
ALT :wwwlarcomupluploadsbirceakalay10984birceakalay10984ALT
Mehmetcan Mincinozlu
ALT :wwwlarcomupluploadsmehmetcanmincinozlu77391mehmetcanmincinozlu77391ALT
Şemsi İnkaya
ALT :wwwlarcomupluploadssemsiinkaya92553pngsemsiinkaya92553ALT
İdil Fırat
ALT :wwwlarcomupluploadsidilfirat46586idilfirat46586ALT *