Ben Onu Çok Sevdim Dizisinden Ayrılan Ayrılana ! Bu konu; ben onu çok sevdim dizisi ayrılan oyuncular haberi hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, Ben Onu Fazla Sevdim dizisinde az daha bir yaprak dökümü yaşanıyor Dizinin bütün başrol oyuncuları diziden birer birer ayrılıyor Bu ayrılış haberlerinin sonuncusu da İclal Aydın'dan geldi İşte haberin detayları 1548628213 1548628213 benonucoksevdimdizisindenayrilanayrilana5c4e30f93c011benonucoksevdimdizisindenayrilanayrilana5c4e30f93c011 benonucoksevdimdizisindenayrilanayrilana5c4e30f93c011 Pana Film'in büyük umutlarla yayına sürmeye hazırladığı Ben Onu Fazla Sevdim isimli dizi projesinden ayrılan ayrılana Daha önce Adnan Menderes'in sevgilisini oynayacak olan Belçim Bilgin'in gerisinde Adnan Menderes'i oynayacak olan Mahir Günşiray diziden ayrılmışlardı Günşiray'ın arkasında bu kere de dizide Adnan Menderes'in eşini oynayacak olan İclal Aydın'ın projeden ayrıldığı haberi geldi İşte İclal Aydın'ın 'Ben Onu Çok Sevdim' dizi projesinden ayrılış gerekçesi; ''İki buçuk ay önce büyük bir heyecanla dahil olduğum, Pana Film’in yeni projesi ‘‘Ben Onu Fazla Sevdim’’ isimli dizide Berin Menderes rolünü üstlenmiştim Adnan Menderes’i oynayacak olan Mahir Günşiray’ın projeden ayrılmasıyla başlayan işlem ne yazık ki büyük heyecanımın, hevesimin ve hazırlığımın boşuna gittiği bir noktaya geldi Her detayı ile hazır olduğum ve birkaç gün içinde çekimlerine başlaması planlanan diziden fevkalede büyük bir endişe ile ayrılmak zorunda kaldığımı bildirmek durumundayım Pana Film’e kolaylıklar diliyorum Sevgiler İclal Aydın'' id