Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ben onu oda beni seviyor fakat!!

Ben onu oda beni seviyor fakat!!
0
150

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
selamlar ben okuldan bir kıza aşık oldum kızda bana 3 ay önce önerge etti fakat kabul etmedim daha sonra kıza vuruldum suan kızla hergün okulda göz göze geliyoruz kızda beni seviyor ama o bana bende ona açılamıyorum hatta msn de falan diğer birey olarak kızla muhabbet ediyorum lakin ah ah !!

Similar threads

merhaba arkadaşlar bir kıza asık oldum teklif ettim reddedilim kız arkadaş kalalım daha iyi dedi tamam dedim kızla msn de filan konuşuyoruz güzel dakikalar geçiyor msn de konusurken hatta bi ara bana cok komiksin dedi geçen gün bununla konusurken su kız cok güzel demiştim bunu gitmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
merhaba arkadaşlar geçenlerde bi hikayemi anlatmıştım o hikayenin sonu felaket oldu konu burada http:www2019comaskdoktorunuzermisinizhtml neyse asıl konumuza geçiyorum ben bu kızla konuşmaya çalıştım falan bütün bir felaketti daha sonra ertesi gün bir kız beni ekledi adı asena benden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Ben kızı 1,5yıldır karşılıksız olarak seviyorum kızda biliyor,bütün çıkıcak gibiydik ben sınıfta hocanın yanına evlilik muhabbeti yaptım bizim sınıftan biride gidip yetiştirmiş kıza,kızda ben böyle şeylerin konuşulmasından hoşlanmıyorum dedi ve aramız soğudu,güya ben yanına olmayınca kendini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Bu yazdığım yazıdan daha sonra bundan böyle hiçbir kıza teklif etmeyi ve hiçbır kızla çıkmayı düşünmüyorum Fazla sevdiğim kız arkadaşımdan ayrıldım 1 yıllık ilişkim vardı Abuk Subuk sapan bir sebep yüzünden ayrılmıştık ve ayrıldıktan sonradan kendine diğer bir sevgili yaptı Bende kızı büyük bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Ilk Olarak bu anlatacaklarımı altında verdiğim müzikle dinlerseniz akıcı olacaktır diye umuyorum Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirnicealem üyesi olmak için tıklayınız Utangaç, utangaç, kızlarla konuşamayan, tipsiz, asosyal birini düşünün Bu benim işte abi Hayatın ne kadar abes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,950Kullanıcılar
ivol.kanSon üye
Üst Alt