Ben salak miyim neyim Ben salak mıyım? Değilsin Ciddi mi? Hayır Nasıl ya? Kafam karıştı benim **** Ben salak mıyım??? Evet, nihayet anladın, kursa filan mı gidiyorsun sen zekanı için? **** Ben salak değilim, yok mi? Sen salak değilsin, sen salak kelimesine yeni bir anlam katan ultra salaksın Nasıl ya? ben ne oluyorum yani? Hiç fazla seviyorum seni canım **** Ben salak mıyım? Tanrım, bu ne biçim bir salaklıktır, daha bunu anlayamıyorsun ya! **** Ben salak mıyım kocacım? Niye sordun oysa hemen bunu? Ne bileyim, şu anda sana şöyle bir bakınca ?! **** Ben salak mıyım? Hayır değilsin Sahiden mi? Oleeeeey! Ne salaksın ya, hemen de inandın Hö? **** Ben salak mıyım? Şşşş! Aynadakiii, yanıt versene ben salak mıyım? Ne salak şeysin ya Aynadakilere de güven kalmadı bundan böyle **** Ben salak mıyım? Sen salak mısın? E ben de onu soruyorum Ya azıcık aklı olan birisi bile bunu anlayabildiğine göre, sen anlayamadıysan sende o bile yok demektir ama bu durumda da salak oluyorsun Haaa, sağol, ben de duruma bir açık sözlülük getirmeye çalışıyordum **** Ben salak mıyım Harry? Sersemlet! N'oldu ya? Anaaa, sersemlemiyor bu, lakin natürel, sersemlemek için bile azıcık bir hafıza gerek, bunda o da yok Ben ne oluyorum bu durumda Harry abi? Ben seni Hermione'ye yolluyorum salaklarla işim olmaz **** Ben salak mıyım? Kaç yıldır soruyorsun bunu? Çok uzun zaman oldu, hatırlamıyorum Bu dek yıldır hala bir cevap bulamadıysan? ne oluyorsun sen? Bilmem ben de bunun cevabını arıyorum dedim ya Evet evladım, sen bir salaksın Bunu sen büyüyünce söylemeyi düşünüyorduk, ama talih bugüneymiş Ya fakatama **** Salak filan değilim, ben seni zekamla döverim tamam mı! Ha iyi o zaman hiç acımayacak komiklercom