Ben Sana Mecburum Sen İmkansızlığa! Ben seni hatırlamamak için sevmedim Şimdi sessizce yaşamalıyım seni Son kelimelerini suskunluğuna ilmekleyip gitmeliyim, mecburumdiyorsun Ne diyebilirim oysa haklısın Yokluğunda da severim seni Sana laf sevdiğim; seni sensizlikte bile seveceğim Bir dakika önce yürüdüğüm yollarda senin but izinde karşılaşma ihtimalinde sevdim seni Unutmadan sana bir teşekkür borçluyum; bana aşkı ve sevdayı öğretip derme çatma kalbime bir yudum sevgini verdiğin için Unutma ben sevgiyi hiçbir vakit haketmedim Ne kadar bu cümlemi sevmesen de evet hiçbir zaman bir yudum sevgiyi haketmedim Ellerim yine ayrılıkların cicekleri topluyor fakat o cicekler senin saclarında olmalıydı Neyse sevdiğim şu anda kapat üzerime yalnızlığını Kilit vur acıklı sesime Sessizliğinde nasıl yaşarım onu da bilmiyorum ama bilmeni istediğim şu; sen gittin diye sevda elbisesini duvarıma asıyorum bir gün geldiğinde her yerde sana ve sevdana giyebilmek için İşte bu gece yalnızlığının koynuna girip yokluğunun avuçlarında gözlerimi sana kapatıyorum bir gün geri döndüğünde işte geldim helalim, yalnızca sana geldim deyip yüreğimi yüreğinle öperek uyandırman için Yokluğuna akacak vakit Takvimler yokluğunu anlatacak, aynalar sessiz isyanlarımı Şehrimin gölgelerine güneş doğacak, karakış bile bahara gülümseyecekOysa ben sensizlikte yavaş yavaş eriyeceğim Tıpatıp güneşin avuçlarında eriyen bir kar adam başına gibi Usulca ve içten Sakın üzülme sözlerim sitem taşıyor diye Üşüyen dudaklarımı sarmayacak, gözlerinle gecelerimi aydınlatmayacaksın Şimdi gidiyorum Ama bir gün titrek sesimi ve çekingen yüreğimi bakmak istersen bu şehrin yalnızlık sokaklarında gezinen eskicilere sor Küflenmiş bedenimle , derme çatma kalbimle seni bekliyor olacağım Haydi bütün ışıkları söndürüp ayrılığını giydir üzerime Hemen son kere seni yazdım satırlara Açık Havada kararmış hava, ben yalnızlığa yürürken sen imkansızlığın içinde seni arayacağımSeni bana andıran bu şehri, senin bir dakika önce geçme ihtimalindeki yollarda senin etap izlerini arayacağım Saatler geceyi yarıladığında eski anılarımı hatırlayıp gözyaşları içinde sesinin sıcaklığında aşkın imkansızlığına ağlayacağım Herşeye inat seni sensizlikte bile seviyorum canımŞimdi dudaklarima kilit vurup son cümlemi sana hediye ediyorum kendi doğum günümde tek armağanı olarak Ben sana mecburum ; sen imkansızlığa seçme parça