Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ben sana taptım !!!!

Ben sana taptım !!!!
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ben sana taptım !!!! Islak gözlerim camda seni beklerim Biliyorum gelmeyeceksin Lakin yinede gözlerim seni arar boş sokaklarda Birini beklemek ne zormuş Helede gelmeyecegini mahsus beklemek Özlemek doyasıya özlem duymak öyle acı ama Git dedigin gün hala kulagımda Seni böyle severken nasıl giderim Ben kendimden giderimde senden Senden gidebilirmiyim Seni kazıdıgım kalbimden silebilirmiyim Olmuyo denemedim mi sanıyosun Silmek isedim gecelr boyu sen kalbimden Fena günleri düşündüm lakin olmadı Silemedim seni küçüçük kalbimden Megersem ne büyükmüş kalbim Hala seni öyle fazla seviyorki Aptallık belkide git diyen birini hala sevmek Belkide salaklıktır! ne olursa olsun Seviyorum seni Belkide denildigi gibidirim Hoşlanmak suç mu? Ben sen beni sev diye sevmedim ki Pek çok seviyorum ancak Kim seve bilir benim gibi seni Kim ellerini tutmadan gözlerine bakmadan Birini sevebilirki Belkide aptallıgım budur! Ne olursa olsun seviyorum Utanmadan haykırıyorum işte İstemesende bana git desende Muptelanım Çünkü ben seni sevmedim BEN SANA TAPTIM !!!!​  

858,505Konular
982,781Mesajlar
33,073Kullanıcılar
Vedat77Son üye
Üst Alt