Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ben Senden Önce Ölmek Isterim

Ben Senden Önce Ölmek Isterim
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ben Senden Önce Vefat Etmek Isterim Ben senden önce vefat etmek isterim Gidenin ardından gelen gideni bulacak mı zannediyorsun? Ben zannetmiyorum bunu İyisi mi,beni yaktırırsın, odanda ocağın üstüne korsun içinde bir kavanozun Kavanoz camdan olsun, saydam, beyaz camdan olsun ama içinde beni görebilesin Fedakarlığımı anlıyorsun vazgeçtim toprak olmaktan, vazgeçtim çiçek olmaktan senin yanına kalabilmek için Ve toz oluyorum yaşıyorum yanına senin Sonradan, sen de ölünce kavanozuma gelirsin Ve orada beraber yaşarız külümün içinde külün ta fakat bir savruk gelin yahut vefasız bir torun bizi ordan atana kadar Ama biz o zamana dek o kadar karışacağız ama birbirimize, atıldığımız çöplükte bile zerrelerimiz tabi yandan düşecek Toprağa beraber dalacağız Ve bir gün yabani bir çiçek bu toprak parçasından nemlenip filizlenirse sapında muhakkak iki çiçek açacak : biri sen biri de ben Ben daha ölümü düşünmüyorum Ben daha bir çocuk doğuracağım Hayat taşıyor içimden Kaynıyor kanım Yaşayacağım, ama ,fazla, öyle çok, fakat sen de beraber Lakin vefat de korkutmuyor beni Yalnız öyle sevimsiz buluyorum bizim cenaze şeklini Ben ölünceye değin da Bu düzelir nasıl olursa olsun Hapisten çıkmak ihtimalin var mı bugünlerde? İçimden bir şey : olur ya diyor NAZIM HİKMET  

858,497Konular
982,558Mesajlar
30,299Kullanıcılar
OxCatSon üye
Üst Alt