Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ben seni nedenmi sevdim

Ben seni nedenmi sevdim
0
46

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ben seni nedenmi sevdim BEN SENİ NEDENMİ SEVDİM ÇÜNKÜ; BEN ILK KERE SEViYORUM Ben seni bir okyanusun derinliğinde buldum da sevdim Aydınlık bir inciydin benim için çok değerli bir inci Ben seni soğuk ve yağmurlu bir günde Seni düşünürken gülüsündeki sicakligin içime dolup da Beni sardigi aniden sevdim Seni sadece selvi boyun,siyah saçlarin yada kara gözlerin Hoş bir yüzün var diye degil Fikirlerinle,konusmandaki güzelligin ve benim o kor halde yanan yüregimle sevdim ​ Ben seni derinden ve hissederek sevdim Her yürek atisimda vücudumun dört bir kösesine yayildigini Beni sardigini her nefes alisimda cigerlerime isledigini mahsus sevdim Seni kis gecelerinin o soguk yataginda birlikte uyuyup beni isittigin Yaz sicaginda uyuyamayip sikintilarim oldugun Ve rüyalarimda bulustugumuz gecelerde sevdim Seni ellerinden tutup kanimin kaynadigi Kalbimin yerinden firlayacagini hissettigim anlarda O islak dudaklarinla beni sevdigini söyleyecegin anlari düsünerek sevdim ​ Ben seni o sensiz anlardaki bos ve degersiz geçen dakikalarda Kayip zamanlarimizda,seni arayip bulamadigim Çaresizlik içinde oldugum,alkol sofralarini dost bildigim anlarda sevdim Sen ne kadar uzaktan olsan da, Aramizdaki kilometreler nasil çoksa Bende seni öyle yogun ve o denli çok sevdim Seni kalbimde yanan atesin ile Zihnimde olusan hayallerin o ay parçasi çehrenle Bana içten bakan o gözlerindeki isiltiyi görecegim anlari beklerken Kalbimin yanip tutustugu anlarda Gelip o bu atesi alevlendirerek Bana sarilarak beni sevdigini söyleyecegin anlari düsünerek sevdim ​ Korkuyorum! Hakkettigin mutlulugu sana verememekten korkuyorum Seni beni sevdiginden pozitif sevememekten korkuyorum Senin sevgine layik olduktan sonradan baskalari tarafindan o sevgiyi kaybetmekten korkuyorum Seni kazandim derken kaybetmekten korkuyorum Aramizdaki maneviyat haricindeki uçurumlardan korkuyorum Senin kalbini daha pozitif kirmaktan korkuyorum O pak ve günahsız göz yaslarini daha fazla akitmaktan korkuyorum ​ Evet korkuyorum; seni kaybetmekten, seni daha pozitif üzmekten Sana kendimi ifade edememekten korkuyorum Yada yanlis anlasilmaktan korkuyorum Uçurumun kenarinda yalniz kalmaktan korkuyorum Dostluguna doyamadan uluorta yalniz kalmaktan korkuyorum Yüregimdeki o ince sizinin bir gün çogalmasindan ve beni sarmasindan korkuyorum Sevgi denen güzelliginin bir gün beni terk etmesinden korkuyorum Dostlugun ölüp yerine nefretin yesermesinden korkuyorum ​ Korkuyorum evet; seni kaybetmekten ve seni daha pozitif üzmekten Bir çiçek misali ne ellemeye nede koparmaya kiyamiyorum uzakta seyrediyorum çünkü; Seni daha fazla incitmekten korkuyorum Ömründe yasadigin mutlulugu huzuru sana yasatamamaktan korkuyorum Sana kalbimden fazlasini verememekten korkuyorum Sonunda sana gözyasindan baska bir sey birakamamaktan korkuyorum ​ Seni sevmekten degil; dostlugunu suiistimal etmekten, Seni kaybetmekten ve degerini bilememekten ve Ulu Rabbime hesap verememekten korkuyorum Olur Ya de fazla pozitif korkuyorum ÇÜNKÜ; BEN BIRINCIL KEZ SEViYORUM  

858,505Konular
982,720Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt