Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

BeN sEnİ sEnSiZdE YaŞaRıM

BeN sEnİ sEnSiZdE YaŞaRıM
0
85

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
BeN sEnİ sEnSiZdE YaŞaRıM Daha ne değin derin yaralara ev sahipliği yapacak kalbim bilemiyorum Kokunu özleyeceğim en çok biliyorum Bir tek kokudur geçmeyen zamanla Her duyulduğunda azıcık daha keskinleşen Hala burnumda seni düşündükçe içimi yakan kokun Birde gözlerin, güneş açınca deniz rengini alan gözlerin, Sen bilmezsin bakmaya doyamazdım gözlerine, Hemen gözlerime ağlamayı öğrettin Bu yaşlar çekingen boynumun kolyesi olsun Bana sarıldığında vücudumu saran sıcaklığın yerini hiç birşey alamayacak biliyormusun? Sen bu vesileyle en çokta beni götürdün yanında, bu üzüyor, bu yıkıyor belkide azami bu acıtıyor canımı Biçare almak, geç kalmış olmak, elini uzatsan tutabilirsin beni, elimi uzatsam tutabilirim seni, fakat o eli uzatamıyor almak, sevdiğin için, sevildiğin için caymak çok ağır geliyor Ben hiç sevdiklerimden vazgeçmedim fakat, Hiç bir sevenim benden vazgeçmedi fakat Hergeçen gün birazcık daha çocuklaştığımı hissediyorum, biraz daha biçare, birazcık daha mutsuz, birazcık daha üzgün Buda geçer diyenleri umursamıyorum bile, bildiğimi yok bilmediğimi söyleyenler lazım bana Yada susanlar sadece dinleyenler, sevemedim ama hiç açıklama yapanları Hangi gerekçe avutur beni, Hangi günahın bedeli bu, Kandırmıyor ne gündüzüm, ne gecem Böyle yalnız kalınmaz Fazla mu pozitif bu sitem, Ağır yok mi bu ceza Söyle kim fazla gördü seni bana Böyle intikam olmaz Acilen yanımdaki herkese seni anlatıyorum, nedenlerimi, neden seni sevdiğimi, bir başkasını değilde neden seni sevdiğimi Bilmiyorum nedensiz nedensiz birşey bu, sorgusu suali yok Belkide açtığım zaman o kilidi sende uçup gidiceksin, belkide hiç hatırlamayacağım seni ama anahtarım değil açamıyorum Aşıklar ve sarhoşlar sır tutamaz Sırsızım Anlattım seni herkese Rahatlamadım Acilen seni nasıl unuturum, senden nasıl vazgeçerim sorularının cevaplarını arıyorum, bulamıyorum, sen geliyorsun aklıma vazgeçiyorum Gözlerin geliyor, ellerin geliyor, beni sevişin geliyor aklıma en basitinden, çıkarsız sevişin, yalnızca ben olduğum için, yalnızca seninle olduğum için, yalnızca sen olduğum için sevişin geliyor, vazgeçiyorum Senden geçmeye çalıştıkça Seni geçiriyorum aklımdan İnadıma Kendi Isteğiyle yapıyorum Seni hoşlanmak, belki yanlızca beynimde bilinmedik bir patlama olarak kalacak, korkmuyorum Ben seni sensizde yaşarım Gün olur sana çoğalırım, seni üretirim aynı güzelliğinle, ve binlerce sen içimde, binlerce sevda her biri özleminle dağlayan gözlerimiherkes bana gelen, karanlığın ışığı yırtması gibi uykularımda Gün olur, kahırlar bedenimi damla damla eritir, tükeniriz, içimdeki senle birlikte tükeniriz, kimseler bilmez BeN sEnİ sEnSiZdE YaŞaRıM Gözyaşı Dökmek zoruma gitmez, hesapsız sevmelerdir gerçek kimliği aşkların Unutma; BeN sEnİ sEnSiZdE YaŞaRıM Gün olur teslim olurum olur ya korkularıma, görmezsin beni Seni korkularımla yaşarım Gecenin bir yarısı kanter içinde uyanırım düşlerimden, kimbilir kaçıncı yitirişimdir seni, hakedilmemiş yenilgilerimde SeNi YaLnIzLıKlArImDa YaŞaRıM Özel Baskı  

858,478Konular
981,301Mesajlar
29,565Kullanıcılar
Üst Alt