Ben Seni Yasaklarınla Sevdim Yalnızlığın yasını tutuyorum her gece Sıvası dökülmüş duvarlara gömdüm hayallerimi En hazin manzaraların resimleri elimde ve bir şarkı dilimde seni anlatan Geceye dair ne varsa Ne varsa karanlığı andıran bana Anılarla, pişmanlıklarla, keşkelerle Baş başayım her gece soğuk odamda Yalnızlığımı tenha kaldırımların karanlığına gömdüm Tebessümler uzak Karanlıklar tuzaklarla batmış Ve uzun bir yol var önümde Bilmediğim bir yöne dürüst Sularda ağlara takılan balıklar gibi biçare Ve hiç kimsesizim her gece Patlayan bir yanardağdan savrulan lavlar gibi göz yaşlarım her biri bir ateş topu kirpiklerimi kavuran Dalgın bakışlarım uçurtmalı tepelerde pembe rüzgarların hayalini kurmakta Gel gör oysa vakitsiz vurmakta saat yeni başlayan kapkaranlık bir geceyi Sensizlik kara bulutlarla astarlı bir uçurum düşlerime tutunmak istiyorum düşerken Düşlerim riyakâr çığlıklar atıyor Düşlerim düşlerime ihanetle bakıyor Ve ben her şeye karşın gülüyorum bin takvim bir gecenin arkasından sabahleyin senin kollarında uyanmak istiyorum çocukça bir istekle Ayaklarım ıssız sokakların aşinası Bilmem kaç bin gece yaşadım bir başıma Yokluğunda hayalinle kendimi tamamladım bir tüm oldum İçmedim,hiç sarhoş olmadım Uzak durdum aşina meyhanelerden Tanımadığım yüzlerin Muhabbetine iki taraflı oldu duygularım Onların dertleriyle ağladım ama hiç utanmadım Gün oldu Yalnızlık yüzüme baktı ve utandı yalnızlığımdan Gün oldu Acılar milyonlara ayırdı bedenimi Bölündüm parçalandım Telefona uzandı elim sözümgeldi aklıma her tarafta toparlandım ben sana verdiğim; gibi yaşadım Seninle konuşurken zincirler vurdum duygularıma ve o lahza prangalar vardı dudaklarımda Seni çok sevdiğimi,seni fazla özlediğimi sensiz her şeyin yararsız olduğunu O günden sonra hiçbir vakit söylemedim Ben seni senin istediğin gibi Ben seni;sözüm gibi Ben seni yasaklarınla sevmeye devam ettim