Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ben Senin En Çok

Ben Senin En Çok
0
81

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ben Senin En Fazla BEN SENİN EN ÇOK​ Ben senin en cok sesini sevdim, bugulu cogu süre, Taze bir ekmek gibi, once aska cagiran, daha sonra dinlendiren, Bana defalarca dost, defalarca sevgili, Ben senin, en cok ellerini sevdim, Bir pinar serinliginde, kucucuk, esmer, Nice guzellikler gordum, yeryuzunde, En guzeli, bir sabahtan ellerinde uyanmak, Ben senin en cok, gozlerini sevdim, Kah cocukca siyah, kah inadina kahve, Aydinliklar, esenlikler, mutluluklar, Hicbiri gozlerin değin anlamli degil, Ben senin en cok, gulusunu sevdim, Sevindiren, icimde umut cicekleri actiran, Unutturur birdenbire bana acilari, guclukleri, Dunyam aydinlanir, sen guldugun vakit, Ben senin en cok, davranislarini sevdim, Gucsuze merhametini, zalime direnisini, Haksizliklar ve zorbaliklar karsisinda, Vahsi ve magrur bir disi kaplan kesilisini, id Ben senin en cok, sevgi dolu yuregini sevdim, Tum cocuklara kanat geren anneligini, Nice sevgilerin, bir pula satildigi dunyada, Sensin, herseyin ustunde tutan sevdigini, Ben senin en cok, bana yansimani sevdim, Bende yeniden varolmani, benimle butunlesmeni, Mertligini, yalansizligini, dupdurulugunu sevdim, Ben seni sevdim, ben seni sevdim, ben seni​ alıntı​​  

858,506Konular
983,080Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt