Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ben sevdiğim kızın arkadaşı beni seviyor

Ben sevdiğim kızın arkadaşı beni seviyor
0
159

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar merhabaBenim çok acayip olayım varFakat işin bu duruma düşmesi birazda benim sorunumBöyle anlatıyım
Ben 11 sınıfta ben 2 yaş ufak(9cu sınıf) bir kızı gördüm hoşlandımZaman vakit bunun hoşuna gitmek değilde sevdiğimi anladımAma kıza söylemedimÇünki açmak üzere olduğum süre arkadaşım bana o kızı bi akrabası istiyor(kız istemiyor) ve babasının kızı arkabalarına atamak istediğini söylediÇok kırıldım bu olaydan daha sonra kıza açılmadımFakat kız kendiside(bana tarafından) sınıf arkadaşlarıda(muhakkak) onu sevdiğimi biliyorlardıAma aklımda hep bir soru kalmıştı ve hala kalıyorKızın sevdiği varmı?Neyse okulu bitirdimKızı hala unutamıyordumHer saniye onu düşünüyordumSonra Rusyada universiteye girdimAra bir yazda gelirdim eveFakat kızdan bi türlü haber alamıyordumÖğrenecek kimse yoktuBir gün kızın hangi universitede okuduğunu öğrendimBu kızın sınıf arkadaşına facebookta yazdımArkadaş olarak konuşuyordukAra sıra kızla ilgili bir takım sorular soruyordumOda anlatıyorduFakat arkadaşlığı bu kız sevgiye dönüştürdüHayr diyemedim çünki onunla ilgili bilgileri diğer kimse veremezdiAbi kız gitmiş universitede bütün arkadaşlarına sevgilim bu ismi bu falan söylermiş her günAllahtan resmimi göstermemişNeyse ben isteyen(beni isteyen değıl()()()benim sevdiğim) kendine facebook açtıHemen diğer isimle ona mesaj attımKız aralıksız ismimi soruyorduSonunda yazdımKız bana neler dedi nelerArkadaşı beni seviyormuş falanNe yapıyorsam ikna olmadı

Problemim şuNasıl çöze bilirim?
Aklımda şu sorular kalmış
Acaba kızın sevdiği varmı?
Kız (aradan 3 sene geçmiş) beni hatırlıyormu?
Ve kız beni görmek istemediğini söylüyorNe yapıyım acaba gönder çıkışta yaklaşıyımmı?facebooktan ikna ediyimmi?Anlatırsam beni anlarmı onun için yaptığımı?ve diğer düşünüpte yazamadığım soruların cevabını bulmaya lütfen tezgâhtar olun

Çoktan TeşekkülerAllah Yardımcınız Olsun

858,478Konular
981,307Mesajlar
29,568Kullanıcılar
muratxboz06Son üye
Üst Alt