Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ben Severim

Ben Severim
0
158

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
BEN SEVERİM

Ben maviyi
Ben maviyi
Ben maviyi değil
Ben maviyi seveni severim
Ben şiiri
Oykuyu
Ezgiyi değil
Ben şiiri oykuyu ezgiyi seveni severim
Ben ickiyi kumarı sigarayı değil
Ben ickiyi kumarı sigarayı seveni severim
Ben doğayı
Yaşamı
İnsanı değil
Ben doğayı yaşamı insanı seveni severim

Seckin Gunduz

Similar threads

BEN SEVERİM Ben maviyi Ben maviyi Ben maviyi değil Ben maviyi seveni severim Ben şiiri Oykuyu Ezgiyi değil Ben şiiri oykuyu ezgiyi seveni severim Ben ickiyi kumarı sigarayı değil Ben ickiyi kumarı sigarayı seveni severim Ben doğayı Yaşamı İnsanı değil Ben doğayı yaşamı insanı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim açıklaması arkadaşlarım Atatürk'ün söylediği ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim açıklaması varmı biri bunu bana açıklasın yahu  
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Ben Sporcunun,akıllı,saglıklı,cevik Ve Ahlaklısını Severim Acıklaması nasıldır Ataturk'un Spor Ve Sağlık Konusunda Soylediği sozlerden biridir; Spor, yalnız beden kabiliyetinin bir ustunluğu sayılamaz İdrak ve zeka, ahlak da bu işe yardım eder Zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Ben Sporcunun,akıllı,saglıklı,çevik Ve Ahlaklısını Severim Açıklaması nasıldır Atatürk'ün Spor Ve Sağlık Konusunda Söylediği sözlerden biridir; Spor, yalnız karoser kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılamaz Idrak ve zekâ, ahlâk da bu işe destek eder Zekâ ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zekâ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Kedi İle İlgili Şiirler Kedi Şiirleri Kediler Hakkında Şiir Kedi şiirleri Kısa imageskediilgilisiirsiirler5b0b2f0ed3e38 KEDİM Minnacık bir kedim var Patileri kucucuk Gozleri boncuk boncuk Tuyu biraz kıvırcık Beni gorunce gelir Hemen miyav miyav der Veririm ciğerini Kıpır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
858,496Konular
982,152Mesajlar
30,093Kullanıcılar
Gkhn6060Son üye
Üst Alt