Ben Şişmanmıyımmm Ben Sisman miyim Sorusuna Verilecek Cevaplar kız arkadaşınız sorduğunda hiç bakmadın hayır hayatım ne alakası varşeklinde cevaplamanız gereken soru eğer hemen hemen hiç bi baktıktan sonradan bu cevabı verseniz vay halinize sana şişman denemez; sen şiman değilsin, sana kilolu diyebilmek için bi 1020 kilo vermen gerekir ben kilolu mıyım? değil canım, bir kaç kaçak kat var fakat istersen yıkabilirsin hö??! insan hissettiği kilodadır köşeyi dönerken önce göbeğin, biraz sonrada suratın görünüyosa evet oylesinfakat bi de iyi tarafindan bakbir yere gitmek icin artik yurumen gerekmiyor,yuvarlansanda olur bişe sorcam ben şişman mıyım ? eh birazcık yuh yane insan hiç olmazsa balık etlisin kocaman kemiklisin falan der ulan balık eti mi kaldı, yiye yiye et balık kurumuna döndün sisman degilsin lakin un buyuk hayır tombişim hayir caniiimm dal gibisin lakin kalin bi dal ben sisman mıyım? onemli olan ruhunun kilosu hayatim! ben şişman mıyım? ne kadar çabucak koşabilirsin? ne alakası var ya yanıt versene bana ne değin süratli koşabilirsen ona tarafından yalan yada doğru söylicem ?! k:ben şişman mıyım? e:değil canım balık etisin k:yani pozitif şişman degilim e:yani bi balina maksimum kaç kilo olabilir ama? k:balina nerden cıktı? e:ben sana balık etli derken balinanın etinden bahsediyodum ben şişmanmıyım hasan lan gel konuşan fil ben şişmanmıyım hayatım + hayır husniye sen balık etlisin evet hayatım saol + ama gemi yutmuş bi balık ayrıldık