Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ben son askin degilim

Ben son askin degilim
0
41

Similar threads

Sözüm sözdür…Ben sen degilim Her gidişinde şiir yazdım yokluguna…Yüzüne söyleyemeyip satırlara döktügüm sözler avuntu etti beni Yoklugunda seni yaşamayahayallerinle yetinmeye öyle alışık fakat yüregim… Varlıgın yetmiyor ! Hayallerimdeki ‘’Sevgili’’ sen degilsin ! Yıllardır içimde büyüttüğüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
GidiŞim Yürekten Degil,Zorunluluktan Gidiyormusun diye sorma bana,gonderen sensin Ne terk etmeyi istedim seni nede daha yasamadigimiz bu aski topraga gommeyi Senin değin ofkeliyim bende,senin kadar endiseli Bir dokunusunla bin kenti yakıt gucu verirdin bana lakin inandiramadim seni Sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Askin kanunu Paralel Kuram: Inanılmaz mahlukat eğer kapılmamışsa, mutlaka bir nedeni vardır Evrensel Gerçek: Aşkın gözü kördür Diğer Evrensel Gerçek: Izaç insanın gözünü açar Conways Kanunu: Yanınıza yakında olacak olan genç ve hoş kız, sizinle ilgilendiğinden yok, birini kıskandırmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Tuba ünsal tatli bir kiz degilimdedi! tuba ünsal seker degilim tuba ünsal bosaniyormu tuba ünsal baştan gebe Sevgili melekler ekranlarin sevilen dizisi tövbeler tövbesinde rol alan eski manken Tuba Ünsal su aciklamada bulundu göründügüm gibi seker kiz degilim bütün bir şehirliyim ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
ASKin anlamini ögrenmeye var misiniz * Abartılı Süslü Püslü Körlük * Asılsız Şehvet Kandırmacası * Acayip Şablonlar Kaosu * Ah Şu Kadınlar * Abuk Şempanzeler Kulübü * Aman da Şahlanıyor Kıratım (Gözü Kara aşk) * Hemencecik Şebek Kontenjanındasın (Aptal aşk) * Katiyen Şaka Kaldırmaz (Ciddi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
858,497Konular
981,963Mesajlar
29,963Kullanıcılar
Üst Alt