Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ben Sporcunun akıllı saglıklı çevik Ve de Ahlaklısını Severim Anlamı

Ben Sporcunun akıllı saglıklı çevik Ve de Ahlaklısını Severim Anlamı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ben Sporcunun,akıllı,saglıklı,çevik Ve Ahlaklısını Severim Açıklaması nasıldır

Atatürk'ün Spor Ve Sağlık Konusunda Söylediği sözlerden biridir;

Spor, yalnız karoser kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılamaz Idrak ve zekâ, ahlâk da bu işe destek eder Zekâ ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zekâ ve kavrayışı uygun olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlâklısını severim

Atatürk, Türk sporcusunda yalnız gövde kuvveti ve yetenek değil, bununla beraber iyi etik ve zekanın da bulunmasını istemiş ve bu düşüncesini de; Ben sporcunun akıllı, çevik ve bununla birlikte ahlaklısını severimsözleriyle dile getirerek, bir sporcunun nasıl bir insan olması gerektiğini anlatmıştır
*

Similar threads

ben sporcunun akıllı çevik ve bununla beraber ahlaklısını severim açıklaması MKemal Atatürk *
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Ben Sporcunun,akıllı,saglıklı,cevik Ve Ahlaklısını Severim Acıklaması nasıldır Ataturk'un Spor Ve Sağlık Konusunda Soylediği sozlerden biridir; Spor, yalnız beden kabiliyetinin bir ustunluğu sayılamaz İdrak ve zeka, ahlak da bu işe yardım eder Zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Atatürk'ün Spor ile İlgili veciz Sözleri, Atatürk'ün Spor ile ilgili sözleri, Bütün ahali ve memleket evlatlarını sportmen edebilmek için sarfedilen çalışmanın ehemmiyet ve kudsiyeti aynı derecede kıymetli ve mühimdir Açık ve kat' i söyleyeyim ancak , sporda muvaffak olmak için her türlü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Atatürk'ün Spor ve Sporcuya Verdiği Önem Cumhuriyet, fikren, ilmen ve bedenen kuvvetli ve yüksek seviyeli muhafızlar ister Türk çocuklarına sporun bugünkü tekniğini bilgi vermek ve bunlardan bir kısmını bir takım törenlerde ve bayramlarda süsleme olarak belirlemek gerekir Açık ve kati...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
GenÇlİk Ve Spor Konusundakİ GÖrÜŞlerİ Gençler! Cesaretimizi kuvvetlendiren ve devam ettiren sizsiniz Siz almakta olduğunuz irfan ve terbiye ile, insanlık meziyetinin, vatan sevgisinin, hafıza hürriyetinin en değerli sembolü olacaksınız Ey yükselen yeni cins! Gelecek sizindir Cumhuriyeti biz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt