Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim açıklaması

ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim açıklaması
0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim açıklaması arkadaşlarım Atatürk'ün söylediği ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim açıklaması varmı biri bunu bana açıklasın yahu  

Similar threads

Ben Sporcunun,akıllı,saglıklı,çevik Ve Ahlaklısını Severim Açıklaması nasıldır Atatürk'ün Spor Ve Sağlık Konusunda Söylediği sözlerden biridir; Spor, yalnız karoser kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılamaz Idrak ve zekâ, ahlâk da bu işe destek eder Zekâ ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zekâ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
ben sporcunun akıllı çevik ve bununla beraber ahlaklısını severim açıklaması MKemal Atatürk *
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Cep telefonu geyikleri 1 Pire itte, cep telefonu yiğitte bulunur 2 Yiğidin cep telefonu meydandadır 3 Alışmadık cepte telefon durmaz 3 Anadan geçilir, cep telefonundan geçilmez 4 Ey cep telefonlu Türk Gençliği 5 Arsızın yüzüne tükürmüşler,Kapsama alanı disindayimdemis 6 İnsani dert, cep...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
cep telefonları geyikleri Pire itte, cep telefonu yiğitte bulunur Yiğidin cep telefonu meydandadır Alışmadık cepte telefon durmaz Anadan geçilir, cep telefonundan geçilmez Ey cep telefonlu Türk Gençliği Arsızın yüzüne tükürmüşler,Kapsama alanı dışındayımdemiş İnsanı dert, cep telefonunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
atasözleriforumlara özel Bana avatarını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim *** Bugünün topicini yarına vazgeçme *** Üyeye bela gelmez admin kızmadıkça, Admin sinirlenmez aza azmadıkça *** Çoklu moderasyon yap, denize beygir *** super moderatör deyip geçme, onunda kalbi var *** Ayağını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,496Konular
982,162Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt