iltasyazilim
FD Üye
arkadaslar, benim hikayem baya bir karisik kiz arkadasimla, 3 yildir suren bir birlikteligimiz oldu yasanacak herseyi yasadik bu donemde bir cok kere ayrildik baristik son olarak baristikdan daha sonra evlenme yolunda ilerliyorduk ve okulumu derece ile bitirdigimi sanarken diplomayi almaya gittigimde okulumun uzadigini ogrendim ve resmi olarak yikildim kiz arkadasimla konusamadim yaklasik 2 3 hafta(bu donemde insan 1kez arar sorar aramadi gucume gitti) resmen hayata kustum ama tekrar azim ve kararligi benligime isledim oturdum bu durumdayken ders calismaya basladim vs kiz arkadasimdan da ayrildim beni umursamadigi icin(cok zoruma gitmisti herseyi onun icin yaparken) suanda tek yaptigi 20 gunde bir beni arayip hal hatir sormak ben unutmak istiyorum onu, tam unuttugumda ariyor manâ veremiyorum ben birbirimize sahip cikalim diyorum o zamanda uzaklasiyor konusmuyor cozemedim cehenneme cevirdi hayatimi sosyal aglara fotoğraf koymalar erkeklerin paylasimlarini begenmeler beni resmen bitiriyor biktim artik anlicaniz ne yapayim ne edeyim matem olmus 26 yazim kusur ve kusurlarima bakmayin telefonda bu dek oluyor tesekkur ederim okuyup yorumladiginiz icin