Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ben yasiyorum sana Inat

ben yasiyorum sana Inat
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
ben yasiyorum sana Inat birdenbire bire bir karanlik coker gunduzume gecem ustume ustume kazanç gun dogarken kopekler bana uguldar horozlar bana oter sanirm gunes bana inat batar sanirim sen aklima gelince hircin bir ruzgar carpar tum acik kapilarima yildirimlar sarsar tum bileklerimi doymuş vurur tum umitlerime karin soguk yuzu bir tokat gibi iner suratima sen aklima gelince Yanliz kalamam kendimce rahat ve ozugrce davranamam varligna inat hal ve haretlerim degisir varmisisn gibi değil saymayi denedim fakat sayamam yokmusinki?varsiniliklerime kadar isler varligin duslerime girer;gozumun gordugu tum isiklari orter yokmusunki?varsinolmaz Olasi Sen aklima gelince; ben giderim ruhen kalmak istemem senle madden istesemde seni bir mezara benzetmemde bundandir iste Sen aklima, neyse sen en iyisi girme hic duslerime ortme tum acik kapilarimi beni bana birak; benimle birak bak iste bak sen olmadanda yasiyorum olur ya usuyorum şayet yaniyorum ama yasiyorum iste ola ki bir cesetim şayet bir robot belkide maket fakat varliginin nesin varki?bin bir cesit guflet git git birazda baskalarinin yuregini kanat bak iste bak ben yasiyorum sana Inat alinti  

858,496Konular
982,386Mesajlar
30,223Kullanıcılar
metocdametocSon üye
Üst Alt