Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ben Yengeç Sevgilim İkizler

Ben Yengeç Sevgilim İkizler
0
66

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ben Yengeç Sevgilim İkizler İkizler'in etrafına yaydığı enerji sizi çekmiş olmalı Toplumdaki rahatlığına, etrafına topladığı arkadaşlarına, meraklı, konuşkan oluşuna ve canlı sohbetlerine bayılıyorsunuz Yeni, güncel olan her şey ile ilgilidir Peki, siz onun kesintisiz ilgisini çekebilmeyi başarabilecek misiniz? Siz Yengeç beraberlik, yakınlık ve adaleli duygularınızla güçlüsünüz İkizler ise soğuk, aldırışsız ve uzakta olabilir Siz sempatik, merhametli ve duygusalsınız, İkizler ise nesnel, mesafeli ve akılcıdır İkizlerin uzak duruşu ve gizemi ilk kez size cazip gelse de bir vakit sonradan bu ulaşılamaz hallerinden bezginlik gelebilir Cıva gibi hareketli oluşu, uygun duramayışı ve ivedi hareket etmesi eninde sonunda sinirlerinizi bozacaktır Değişken nitelik taşıdığı için de sizin akıcı ruh hallerinize çok basit adapte olabilecektir İkizler yatakta konuşkan ve şakacıdır, siz ise daha ciddi ve derinsinizdir İkizler yüzeyde yaşar, her şeyi hafife alır ve sizin gibi derinlere dalmayı ayrıca istemez ayrıca de beceremez Onun her şeyi, seksi, aşkı bile inceleme etme merakı size pozitif gelecektir İkizler kesintisiz değişim arar ve bağlılığa direnir Siz ise tam tersisiniz, senaryo ve denge ararsınız İkizler, onu sahiplenmenize karşısında koydukça siz farkına varmadan daha fazla üstüne düşebilirsiniz Bu konuda tedbirli olun, onu bakımlı bırakın ve sahiplenmeye kalkmayın İkizler özgürlüğüne fazla düşkündür İkizler'in maceracı ruhu müsade verirseniz sizi kabuğundan çıkaracaktır Siz ise karşılığında ona hissi derinlik verebilirsiniz Sizinle birlikte iken ne değin savunmasız olsa da yine güvende olacağını anlamak onu rahatlatacaktır Farklılıklarınızı biliyorsanız ve bu konularda uğraş gösterirseniz, bu ilişki sürebilir  

858,478Konular
981,299Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt