Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ben Yengeç Sevgilim Koç

Ben Yengeç Sevgilim Koç
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Ben Yengeç Sevgilim Koç Yürümesi oldukça kuvvet bir ilişki Yengeç Zodyak'taki ilk su burcu dolayısı ile su burçlarının en hassasıdır Şefkat, alaka, sıcaklık, itina ve güven duygusu arar En küçük bir eleştiride bile incinebilir Yengeç için önce evi, ailesi gelir, Koç için ise önce yeni meslek teşebbüsleri gelir Koç ateş burçlarının birincisidir, capcanlı, gürültücü, küstah, agresif ve akılsız olabilir Onunla tartıştığınız süre için her şeyi yapabilir, sizin duygularınız ve egonuzu incitebilir Koç acımasızdır, aşırıya kaçabilir, Yengeç ise zaten alıngandır ortada bir şey yokken bile üstüne gücenme huyu vardır Zorluklar burada bitmiyor Yengeç olaylara daha geç tepki gösterirken, Koç derhal tepki gösterir Tartışma sırasında Koç sözleri ile sizi yerden yere vururken ağzınızdan hiç laf çıkmayabilir Koç doğrucu ve açık sözlüdür, Yengeç ise adımlarını önceden hesaplayarak zigzaglar yapar Koç bunu aldatıcı ve doğru pazarlık olarak, Yengeç ise incelik olarak değerlendirir Yengeç evliliğinde, konut hayatında ve çocukları ile dengelenmiş bir yaşam isterken Koç adrenalinle batmış yaşamayı sever Koç insanı aşkta heyecanını kaybetmiş ise bunu anında başka yerde aramaya başlar Koç ile **** öncelikle çok heyecanlı olsa da bu size yetmeyecektir Sizi siz olduğunuz için derinden seven, içten bir beraberlik istersiniz Koç ise aranızda bu tahvil oluşana kadar bile uygun duramayacaktır Onun alev olduğunu lakin bununla beraber sıcaklıktan mahrum olduğunu ayrım edeceksiniz Koç'tan artı alaka beklemeyin onun yapacak fazla işi vardır Herkesle yakından ilginenen ve karşılığını bekleyen Yengeç, Koç'tan alaka göremeyince mutsuz olacaktır Bir olasılık bu ilişki yürüyebilir fakat fazla uğraşmanız gerekecektir Koç'tan sözünden dönmek istemiyorsanız doğum haritanızı çıkartıp ayrıntılı olarak inceletin, ola ki uyumlu diğer gezegenler vardır  

858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt