Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ben Yürürem İlahisi

Ben Yürürem İlahisi
0
35

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ben Yürürem İlahisi Ben Yürürem Yane Yane Aşk Boyadı Beni Kane Ne Akilem Ne Divane Gel Gör Beni Aşk'n Eyledi Kah Eserim Yeller Gibi Kah Tozarım Yollar Gibi Kah Akarım Seller Gibi Gel Gör Beni Aşk'n Eyledi Akar Sulayın Çağlarım Derdli Ciğerim Ağlarım Şeyhim Anıben Ağlarım Gel Gör Beni Aşk'n Eyledi Ya Elim Al Kaldır Beni Ya Vaslına Erdir Beni Çok Ağladım Güldür Beni Gel Gör Beni Aşk'n Eyledi Ben Yürürüm İlden İle Şeyh Sorarım Dilden Dile Gurbette Halim Kim Bile Gel Gör Beni Aşk'n Eyledi Becnun Oluben Yürürüm Ol Yari Düştte Görürüm Uyanır Melul Olurum Gel Gör Beni Aşk'n Eyledi Benzim Sarı Gözlerim Yaş Bağrım Yara Ciğerim Baş Halim Haberdar Olan Derdi Kardeş Gel Gör Beni Aşk'n Eyledi Aşkın Beni Mest Eyledi Aldı Gönlüm Hast'Eyledi Öldürmeye Kast Eyledi Gel Gör Beni Aşk'n Eyledi Ben YUNÛS'u Birçareyim Dost Elinden Avareyim Bitmiş Ayağa Yareyim Gel Gör Beni Aşk'n Eyledi  

858,496Konular
981,802Mesajlar
29,869Kullanıcılar
lazzooSon üye
Üst Alt